Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbor za miss

Tamara Buljević iz Čepina najljepša je Slavonka

miss slavonije
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/8
22.06.2014.
u 10:15

Prekrasan je osjećaj osvojiti titulu. Dosad nisam imala ozbiljnih ambicija vezanih za manekenstvo, ali sada imam

Tamara Buljević iz Čepina nova je miss Slavonije i Baranje.

Na natjecanju koje je u organizaciji Brodskog udruženja mladih i najmlađih održano u slavonskobrodskom hotelu Art za prvu je pratilju izabrana Anamarija Burg iz Vrbanje, za drugu pratilju Ivana Ileš iz Hrastina kod Osijeka, dok je titulu miss fotogeničnosti ponijela Monika Andrijanić iz Slavonskog Broda.

- Ovo mi je prvi iskustvo na modnoj pisti. Prekrasan je osjećaj  osvojiti titulu. Dosad nisam imala ozbiljnih ambicija vezanih za manekenstvo, ali sada imam – kroz smijeh je kazala slavodobitnica Tamara.

Najljepšu djevojku birao je i hotel Art, koji je lentu dodijelio Anamariji Lovrenčić iz Podravskih Podgajaca. Za titulu najljepše Slavonke borilo se 12 djevojaka. Izbor za Miss Hrvatske održat će se 5. rujna.

Komentara 2

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
20:36 22.06.2014.

Iz osobnog iskustva, ovo SIGURNO nije najljepša slavonka, ali kad je izbor za miss bio samo izbor, to je sve politika...

HO
Hoolywood
06:15 23.06.2014.

Tamara, zasto zelis biti manekenka? Ja mislim da tebe zeli televizijska ili filmska kamera. Ako Rade Serbedjija vidi tvoju fotografiju mozda te pozove i predlozi nekom domacem reziseru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije