Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na tvrđavi Sv. Mihovil

Talijanska diva nastupa u Šibeniku i ima jedan neobičan zahtjev

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/4
Autori: Vecernji.hr, Hina
30.07.2019.
u 18:00

Anna je uoči nastupa posjetila tvrđavu sv. Mihovil, a kako doznajemo mendžment glazbenice zabranio je medijima da pjevačicu fotografiraju iz bliza dok nastupa u Šibeniku.

Talijanska diva Anna Oxa, koju često nazivaju i 'Glas i srce' zbog unikatnog, moćnog vokala i emotivne interpretacije večeras nastupa na Tvrđavi sv. Mihovila, najavio je u ponedjeljak organizator Tvrđava kulture Šibenik.

"Od prvih glazbenih koraka pod svjetlima pozornice Sanrema do danas ne prestaje plijeniti pažnju i oduševljavati publiku svojim koncertnim nastupima. U četiri desetljeća bogate karijere otpjevala je pjesme koje su prerasle u bezvremenske hitove, primjerice È tutto un attimo i Senza pietà", ističe se u priopćenju.

Zadnjim albumima, navodi se, Anna Oxa se okrenula stvaranju orkestralnog zvuka i ritma obilježenog etno elementima. "Glazbena kameleonka poznata je po zanimljivim i stiliziranim nastupima, a što je pripremila šibenskoj publici sutra će otkriti svi koji se nađu na tribinama najljepše jadranske pozornice", poručio je organizator.

Uz poruku 'prepustite se razornoj snazi vokala glazbene ikone' pozvao je ljubitelje dobre glazbe da ih posjete.

"Svojim umijećem i karizmom Anna Oxa intrigira publiku od samih početaka karijere. Zaslugom unikatnog, moćnog vokala i emotivne interpretacije, često ju nazivaju 'Glas i srce', zaključeno je.

Glazbenu podlogu večeri ispunit će uigrani selektori kolektiva 'Hrvatska Funk Delegacija' -Slipmat, D-Gree i Borovich, a u žanrovskom miksu naći će se soul, funk i groove majstorski uigranih DJ-eva, najavljeno je u priopćenju.

Anna je uoči nastupa posjetila tvrđavu sv. Mihovil, a kako doznajemo mendžment glazbenice zabranio je medijima da pjevačicu fotografiraju iz bliza dok nastupa u Šibeniku. 

Ključne riječi

Komentara 1

KR
kritiko
19:08 30.07.2019.

sigurno je izbliza grda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije