Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ILI ROBBIE ILI NIŠTA

Take that otkazali koncert prvi put u dvadeset godina karijere

take that (1)
bite-mouth.co.uk
17.07.2011.
u 19:34

Robbie Williams nema sreće. Nakon što je bio na rubu depresije zbog smrti čak tri prijatelja u jednom tjednu, razbolio se za vrijeme povratničke turneje sa svojim bendom Take that.

Britanska grupa Take That bila je prisiljena otkazati koncerte u Danskoj, nakon što je Robbie Williams pretrpio trovanje hranom. Bend se ispričao obožavateljima nakon što je nastup u Kopenhagenu otkazan.

Prema službenom priopćenju, liječnici su utvrdili kako Williams nije bio sposoban izvršiti nastup nakon što se iznenada razbolio.
Take That su poručili: - Doista smo žalosni što smo morali otkazati nastup u Danskoj. Ovo je prvi nastup kojeg smo otkazali u dvadeset godina karijere benda. Žao nam je.

Pjevači iz benda Gary Barlow, Jason Orange, Howard Donald i Mark Owen čak su razmatrali i nastup bez Williamsa, ali su u konačnici odlučili kako bi bez glavne zvijezde to ipak bilo pogrešno.

Robbie se u izvornu postavu benda vratio tek prošle godine nakon dugog razdoblja svađe s ostalim članovima.
Sljedeća je postaja benda Amsterdam, a nadaju se da će do tad Robbieju biti bolje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije