Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostat će single

Tajnovita pjevačica šokirala: 'Posvojila sam sina i tražim samo seks bez obaveze'

Sia
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
14.01.2020.
u 17:34

Australska pjevačica Sia u najnovijem intervjuu pomalo je iznenadila životnim potezima koje nitko nije očekivao.

Prije nekoliko godina kada se pojavila s perikom koja joj je prekrila cijelo lice i zapjevala, ostavila je svijet s upitnikom na glavi i uspješno skrivala svoj identitet kako bi anonimno mogla stvarati. Ovih dana, Sia je odlučila podijeliti najintimije detalje iz života.

Naime, u intervjuu za GQ, 44-godišnja pjevačica je otkrila kako je posvojila sina i da ju samo zanima seks bez obaveze, a to je na neki način i ponudila svjetskom poznatom DJ-u Diplou.

- Ove godine sam mu se javila s porukom i rekla "Hej, slušaj, ti si jedna od pet osoba koja me seksualno privlači i sad kad sam odlučila biti sama do kraja života i posvojila sam sina, nemam vremena za vezu...ako si zainteresiran za seks bez obaveze, javi se" - stoji u ispovijesti u Diplovom profilu na QC-u. Nakon što je priznala da postoji neobična seksualna kemija između nje i proslavljenog DJ-a, javnost se ne prestaje čuditi jer ne krije svoj entuzijazam oko razvoja njihovog odnosa. 

- Mnogo toga u našem odnosu svodi se na to da smo potrošeni i pokušavamo se ne seksati kako ne bismo upropastili naš poslovni odnos, ali on je super-privlačan - rekla je u telefonskom intervjuu za spomenuti magazin.

Ono što je izazvalo veće iznenađenje je njezino priznanje da je posvojila sina, čiji identitet nije otkrila. Pjevačica je u svibnju prošle godine izrazila želju da posvoji 16-godišnjeg repera Dasanija koji se pojavio u dokumentarcu "Foster", a koji progovara o iskustvima djece u sustavu udomljavanja u okrugu Los Angelesa.

Nakon što je vidjela Dasanija, Sia je na Twitteru poručila da bi ga boljela udomiti. 

- Hej Dasani iz "Fostera" s HBO-a! Voljela bih te posvojiti. Pokušavamo te pronaći i provjeriti sve uvjete u mom domu, ali želim da znaš da ćeš imati dom sa mnom - poručila je tada, ali nije bilo kasnijih potvrda o razvoju situacije.

Međutim, društvenim mrežama kolaju nagađanja da se ipak radi o posvojenoj bebi jer su na Instagramu osvanule fotografije Sie s malenim djetetom, za koje nema potvrde da je njezino, odnosno da nije njezino. 

Ove estradne svađe obilježile su 2019. godinu.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
18:44 14.01.2020.

Sia nije baš normalna. Snimila je nekoliko pedofilskih spotova s djevojčicama

DU
Deleted user
18:07 14.01.2020.

A kaj bi ti sa 44 milf? Birala? LoL

PR
predator57
18:01 14.01.2020.

Je naj mi se javi, bumo se man dogovorili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije