Tajne popularnih ćevapa koji imaju sve više poklonika!
Duje Pisac čovjek je koji o mesu i kuhanju zna sve, to ga privlači od malih nogu. U deset lokacija koje ima radi 163 ljudi. Prvu je lokaciju otvorio u Jokeru, zatim u City Centeru u Splitu zbog čega je i dobio mogućnost da otvori u City Center One u Zagrebu. Uskoro bi trebao uslijediti i prvi u stranoj državi, susjednoj Sloveniji, u Ljubljani.
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Nemam ništa protiv fast food, ali pisati "najbolji čevapi u Zg" je djetinjast, to čujem od djece 20ak g. Drugo, doživljaj čevapa je i ugođaj, prostor, a plastika CCO i slični okolni fast food, je kao da jedem na tram stanici u vrijeme kad se ide s posla. 10ka je ok, ali ugostitelji daju normative, može to bit 10 čvarki, a može 10 čevapa kao kod najboljih čevapa u Zagrebu, čuo sam barem 4-5 pretendenata, a predgrađa su žestoka. Meni je Cyrano daleko ispred.