Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neprepoznatljiva

Tajanstvena Michelle Williams u novom seksi izdanju

michelle willimas (1)
Foto: GQ
1/3
18.01.2012.
u 09:15

Glumica koja nikad nije isticala svoj seksepil snimila je zavodljiv editorijal u stilu filmske ikone Marilyn Monroe koju je utjelovila u svojemu posljednjem filmu

Michelle Williams nikad nije bila sklona isticanju svog seksepila, no jedna od najboljih hollywoodskih glumica i možda jedina dostojna nasljednica Meryl Streep odlučila je svojim obožavateljima pokazati ono što dosad nikad nije. Nakon što se u nedjelju okitila Zlatnim globusom za najbolju žensku ulogu u mjuziklu "My week with Marilyn" 31-godišnja Michelle zasjala je u golišavom izdanju na naslovnici časopisa GQ.

Naime, Williams je pristala snimiti seksi editorijal u stilu najpopularnije plavuše svih vremena, koju je, čini se, odlično utjelovila na velikom platnu.

Glumica je priznala da još uvijek nije preboljela smrt oca svog djeteta Heatha Ledgera koji je tragično preminuo prije četiri godine.

– Naš prvi susret bio je predivan, proživjeli smo toliko toga zajedno u tako malo vremena. Valjda zato jer, nažalost, i nismo imali puno vremena. Kad je otišao zauvijek, mislila sam da ću poludjeti – rekla je Michelle.  

Komentara 3

LI
liliZG
09:45 18.01.2012.

Kak je to smiješno, te cure misle da je dovoljno staviti plavu periku na glavu i to je onda Marilyn, baš svašta...... na slikama je toliko \"sexipila\" da bi se moglo zalediti nekoliko tona graška........

NY
Nyc1
16:32 18.01.2012.

Sto veci broj kopija to vrijedniji original ! Inakon 50 godina Marilyn je neponovljiva ikona ljepote i glamoura !

OB
-obrisani-
18:24 19.01.2012.

vidim, neki se bune...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije