Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši Partneri

T. Ecclestone na sudu s bivšim zbog 3,5 mil. kuna vrijednog auta

tamara ecclestone
Pixsell
23.04.2013.
u 16:57

Omar tvrdi da je vozilo dar njegove bivše djevojke, a ona kaže da je auto oduvijek njen

Tamara Ecclestone i Omar Khyami prekinuli su prošlog ljeta dvoipolgodišnju vezu, ali i dalje imaju nerazriješenih problema. Jedan je od njih i 3,5 milijuna kuna vrijedan Lamborghini za koji Omar tvrdi da je njegov jer mu ga je Tamara darovala za 38. rođendan, a bogatašica tvrdi da je automobil oduvijek samo njezin. Zbog nemogućnosti dogovora nekadašnji partneri našli su se na sudu koji je zabranio isporuku automobila turskom kupcu koji je vozilo kupio nakon što je zaplijenjeno kad je bilo na redovitom servisu. Ovršitelj je došao u automehaničarsku radnju i vozilo zaplijenio jer je Omar, bez Tamarina znanja, Lamborghini koristio kao jamstvo za kredit koji nije vraćao. Ipak, ovršitelja je uvjerio da s auta skine pečat i proda ga, ali tada je odlučila djelovati Tamara. Automobil je pod zaštitom sve dok se ne riješi spor između Tamare i Omara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije