Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

"Svoga tijela gospodar" i "Atheist Rap" uskoro u Pauku

atheist
(vl)
28.09.2009.
u 14:32

U zagrebačkoj dvorani Pauk, 3. listopada održat će se koncert pod nazivom "Svoga tijela gospodar" te koncert novosadskog punk rock benda "Atheist rap".

U zagrebačkoj dvorani Pauk, 3. listopada održat će se koncert naziva "Svoga tijela gospodar" u čast Antuna Krajinovića Tune (1978. - 2009.) prerano preminulog pjevača, gitarista i tekstopisca punk benda "Mikrofonija".

Na koncertu, čiji je prihod namijenjen Tuninoj obitelji, nastupit će bendovi: "FNC Diverzant", "Poruka u prazno", "Debeli precjednik", "Loš primjer", "Pasi", "Gužva u 16-ercu" i "Spierdalaj".

Karte se po cijeni od 40 kuna u pretprodaji mogu kupiti u Dirty old shopu, Tratinska 22  ili na ulazu kluba na dan koncerta. Koncert počinje u 21 sat. 
 
Organizatori također najavljuju i koncert novosadskog punk rock benda "Atheist Rap", koji serijom od 30-ak koncerata po regiji obilježava 20 godina postojanja. Prije "Atheist Rap-a" nastupit će njihov prijateljski osječki bend "Grupa Tvog Života". Koncert će se održati 16. listopada,  također u klubu Pauk.
 
Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 40 kuna možete kupiti u Dirty Old Shopu. Na ulazu će koštati 50 kuna, a koncert počinje u 22 sata.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije