Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Usmrtio pješaka

Svjedok potvrdio da je bivši bubnjar Parnog valjka pobjegao s mjesta nesreće

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/6
03.04.2019.
u 16:07

Draženu Scholzu se trenutačno sudi jer je 22. rujna 2017. pijan i pod utjecajem kokaina naletio na pješaka Vjerana Dasovića (34)  koji je prelazio preko pješačkog prijelaza i usmrtio ga, a potom pobjegao s mjesta nesreće

Na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu, gdje se vodi postupak protiv Dražena Scholza, bivšeg bubnjara Parnog valjka, danas je  svjedočio Petar G. (51), pišu 24 sata i donose njegovo svjedočenje.

On je vozio Opel Combo u desnoj prometnoj traci i vidio je pješaka koji se približava pješačkom prijelazu te je odmah usporio. Pješak je, prema riječima Petra G. prošao ispred njegovog automobila i kad je došao u lijevu prometnu traku na njega je naletio automobil.

Kada je vidio što se dogodilo Petar G. je zaustavio svoje vozilo prije zebre te se popeo na pločnik. 

Scholzu se trenutačno sudi jer je 22. rujna 2017. pijan i pod utjecajem kokaina naletio na pješaka Vjerana Dasovića (34)  koji je prelazio preko pješačkog prijelaza i usmrtio ga, a potom pobjegao s mjesta nesreće, što je potvrdio i svjedok Petar G. 

Schulz je krv i urin dao s odmakom od 8 i pol sati zakašnjenja. 

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Analizator
Analizator
17:06 03.04.2019.

Cuga i fix ne idu skupa

Avatar JosipBrozTito
JosipBrozTito
16:40 03.04.2019.

Neka skupi lovicu i slobodan je.A ima se kome dati,u ovom sudstvu.

Avatar rubinet
rubinet
17:16 03.04.2019.

U Lepoglavu s njim...neka bubnja tamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije