Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLA ZAMJENA

Svi se pitaju zašto je Nives Ivanišević nestala iz etera, a evo što ona kaže o tome

Nives Ivanišević
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/6
08.06.2021.
u 17:58

Obožavatelji supruge Gorana Ivaniševića zabrinuli su se da joj se nije nešto dogodilo, no kako je kazala, sve je u redu.

Nives Ivanišević prije nekoliko je mjeseci dnevne smjene na narodnom zamijenila za vikend. Izjavila je tada kako neće biti besposlena jer će se opet 'ful time' posvetiti majčinskim i bračnim obvezama no već dva vikenda nema je u eteru, dok je u međuvremenu na 'njezino mjesto' stigao glumac Matko Buvač.  Obožavatelji supruge Gorana Ivaniševića zabrinuli su se da joj se nije nešto dogodilo, no kako je kazala za tportal, sve je u redu.

- Na malo duljem godišnjem sam, sve je okej, kazala je Nives. 

 Poznata voditeljica na društvenim mrežama često dijeli trenutke iz privatnog života, a nedavno je tako otkrila kako je obilježila rođendan svoje mame Vesne, od koje se oprostila u srpnju prošle godine. - Prvi mamin rođendan bez nje. Obožavala je ljude, životinje i biljke pa sam joj posadila kokos. Njoj bi sigurno bolje uspio, ali i ovaj će biti najljepši kokos u obitelji kokosa jer je njen... Nadam se da će sljedeći rođendan biti lakši jer ovaj boli, jako – objavila je Nives. 

VIDEO: Aleksandar Stanković: 'Prva cura me ostavila zbog Isusa, s njim se teško boriti' 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije