Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
John Terry

Svi koji mogu putuju u Francusku na Euro 2016, a ovaj slavni nogometaš došao je u – Hrvatsku!

John Terry
Foto: Instagram
1/4
13.06.2016.
u 09:14

Od reprezentacije se oprostio 2012. godine, a upravo ovo vrijeme dok traje nogometna groznica, ovaj 36-godišnjak uživa na jahti i obilazi hrvatske prirodne ljepote.

Tko god je mogao i bio u prilici, otputovao je u Francusku na Euro 2016. pratiti i bodriti nogometaše reprezentativce koji se bore za europskog prvaka. 

Ali, dugogodišnji kapetan Chelseaja, John Terry, uputio se s obitelji u Hrvatsku na odmor. 

Od reprezentacije se oprostio 2012. godine, a upravo ovo vrijeme dok traje nogometna groznica, ovaj 36- godišnjak uživa na jahti i obilazi hrvatske prirodne ljepote. 

Da u našoj zemlji zaista uživa, dokazuju fotografije koje objavljuje na svom Instagram profilu, a da se ne bi pomislilo da ga događanja na travnjacima francuskih stadiona ne zanimaju, svojim fanovima je pokazao fotografijom na kojoj ovaj slavni nogometaš leži u dnevnom boravku jahte i gleda nogometni susret između Francuske i Rumunjske.

 

Watching the Euro's ⚽️ France Vs Romania

A photo posted by John Terry (@johnterry.26) on

 

 

 

Jet Ski with @toni26terry ❤️ ☀️🇭🇷

A photo posted by John Terry (@johnterry.26) on

 

 

Krka National Park 🇭🇷

A video posted by John Terry (@johnterry.26) on

 

Komentara 2

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
11:59 13.06.2016.

zna di je dobro!

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
12:25 13.06.2016.

barem su žene od suigrača sigurnije ovih dana....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije