Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRONOLOŠKI

Svi estetski zahvati Ave Karabatić: Grudi joj je kupio tata, a podočnjake i jagodice je 'sredila' u tajnosti

Foto: Duško Jaramaz, Goran Stanzl/Pixsell
1/17
14.11.2019.
u 20:00

Da je Ava još par puta otišla 'pod nož' priznala je i nešto kasnije, 2016. godine kada je u tajnosti otišla u privatnu kliniku u Beogradu. Tada se odlučila za 'popravak' lica pa je otklonila podočnjake i popunila jagodice.

Kako je danas fizički izgled, pogotovo na javnoj sceni, jedan od najvažnijih aspekata, većina zvijezda podlegnu čarima estetske kirurgije kako bi ga poboljšale. Malim trikovima poput popunjavanja usnica ili povećanja grudi mnogi nisu odoljeli.

A 'popravcima' na svom fizičkom izgledu nije mogla odoljeti ni reality zvijezda, starleta, pjevačica, glumica, a odnedavno i kandidatkinja za predsjednicu Republike Hrvatske - Ava Karabatić

Bivša Big Brother stanarka u kući je boravila još 2013. godine kada je i pred kamerama priznala da je povećala grudi. Naime, Ava je tada rekla kako joj je operaciju grudi davne 2007. godine kupio otac Ivica kada je išla na izbor ljepote na Cipar, a otkrila je i da ju je platio 26.000 kuna.

Tada je sve iznenadila i izjavom kako joj ne smeta kada joj otac gleda u grudi budući da ih je on i platio.

- Moji silikoni su jedino što imam - rekla je tada Ava.

Nadalje, Ava je 'pod nož' otišla pred televizijskim kamerama i to ni manje ni više nego - za operaciju nosa. 

Još 2009. godine Ava je redakciji Red Carpeta priznala kako su joj najveće želje upravo operacija usana i nosa, stoga nas ne iznenađuje što je to napravila tako javno. 

- Čudno mi je pogledati u ogledalo. Živim 21 godinu s jednim nosom i onda dođe drugi nos – izjavila je manekenka Ava Karabatić za Novu TV prije desetak godina.

Foto: Goran Stanzl/Pixsell

Nedugo nakon, 2010. godine, farmerima u showu Farma u kojemu je sudjelovala, je rekla kako 'ništa nije operirala, već samo popravila i podigla'. 

No, ni to nije sve. Da je Ava još par puta otišla 'pod nož' priznala je i nešto kasnije, 2016. godine kada je u tajnosti otišla u privatnu kliniku u Beogradu. Tada se odlučila za 'popravak' lica pa je otklonila podočnjake i popunila jagodice. 

- Ja sam veliki esteta i profesionalac. Ulažem mnogo u sebe i po pitanju uljepšavanja, ali i edukacije drugih stvari. S obzirom na to da radim jutarnji program, koji počinje rano, a liježem uvijek jako kasno jer volim da emisija bude što uspješnija, pa se rad otegne do kasno u noć, dobila sam podočnjake, koje sam odlučila otkloniti s lica. Prepustila sam da mi srede lice kako bih što bolje izgledala u emisijama koje vodim. Reč je o sitnoj korekciji - objasnila je Ava. 

Iako je to sve što je priznala u javnosti, mnogi su uvjereni da se podvrgnula još ponekim zahvatima, poput operacije usana. 

Foto: Duško jaramaz/Pixsell

Komentara 11

DU
Deleted user
20:41 14.11.2019.

Drago mi je što ste se srozali na samo dno, ovakvi članci su vrh vašeg novinarstva. Vi ste ruglo.

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
23:55 14.11.2019.

Zatvorit tog doktora iz Beograda, otklonio jagodice a usput i mozak samo je jagodice trebao !

ŽE
Žegarni
10:22 15.11.2019.

Klasicna ljevicarska influencerica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije