Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepa glumica

Svi čekaju da se ponovno zaljubi nakon razvoda!

katie holmes
Foto: Gtres/PIXSELL
08.07.2014.
u 19:18

Katie Holmes snimila je nakon dugo vremena naslovnicu i editorijal za Glamour magazin, a u povodu toga dala je i intervju...

Katie Holmes snimila je nakon dugo vremena naslovnicu i editorijal za Glamour magazin, a u povodu toga dala je i intervju. Došlo je to u pravo vrijeme jer obilježava dvije godine otkako se rastala od Toma Cruisea. Iako mnogi čekaju kad će Katie objaviti ime svog novog odabranika, lijepa glumica tvrdi da joj savršeno odgovara život single cure u New Yorku. Tamo živi i odgaja osmogodišnju Suri.

– Volim biti okružena kulturom, posjetiti izložbu i baletnu predstavu. Volim ići na utakmicu Knicksa i volim se voziti podzemnom, rekla je Katie. – Zaista sam usredotočena na majčinstvo i posao. Romantična sam, vjerojatno je razlog tome moj odgoj i iskustvo. Moja majka još uvijek mi šalje pakete, otkrila je lijepa Katie kad su je upitali što je s njenim ljubavnim životom.

>>Katie Holmes pokazala novu frizuru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije