Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Party za pamćenje

Sven Vath raspametio Papayu!

DJ Sven Vath u novaljskoj Papayi (1)
Foto: PR
1/8
03.08.2013.
u 13:34

Njemački DJ velikan Sven Vath u Hrvatskoj je nastupao već nekoliko puta, a na najpoznatiji party otok uvijek se rado vraća

Svjetska glazbena legenda i jedan od najpoznatijih DJ-a svijeta Sven Vath raspametio je publiku u novaljskoj Papayi! U čarima vrhunske elektronske glazbe uživala je bivša Miss Universe Hrvatske Lana Obad, glumac Mislav Čavajda, baletni prvak Tomislav Petranović, poduzetnik Igor Openheim te brojni drugi obožavatelji Vathove glazbe koji su uz svjetski poznate hitove plesali do ranih jutarnjih sati.

Njemački DJ velikan Sven Vath u Hrvatskoj je nastupao već nekoliko puta, a na najpoznatiji party otok uvijek se rado vraća i dodaje: - Hrvatska ima posebno mjesto u mom srcu. Ova prekrasna plaža me posebno isnpirira i definitivno ću se ponovno vratiti! -

U ljetnoj ponudi Papaye, koju sezonski posjeti više od 500.000 gostiju iz 80 zemalja svijeta, sve ljude željne zabave očekuju brojne svjetske zvijezde poput Bingo Playersa, Michaela Calfana i brojnih drugih. Pravo osvježenje ove ljetne sezone je i Sonus Festival koji će se održati od 21. – 25. kolovoza.

>> Anamarija Asanović tulumarila uz trance u Papayi na Zrću

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije