Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJETNO LUDILO

Sven Väth i DJ Umek rasplesali deset tisuća ljudi na Zrću

papaya
05.07.2010.
u 11:52

Za sve posjetitelje željne vrhunske ljetne zabave Papaya 14. srpnja priprema najveći ovogodišnji festival – Papaya Day & Night koji će ugostiti Nizozemca Armina van Buurena, već tri godine zaredom najboljega svjetskog DJ-a.

Ljetni festival Get EXITed ovog je vikenda rasplesao više od deset tisuća gostiju novaljskog kluba Papaya na Zrću. Svjetska glazbena legenda, njemački DJ Sven Väth više od pet sati brojnim je hitovima publiku dovodio do plesnog ludila, a odličan nastup završio je sa svitanjem sunca nešto prije sedam sati.

- Oduševljen sam hrvatskom obalom i pozitivnom energijom kluba Papaya. Svirao sam u mnogim klubovima u svijetu, ali ovo je jedno od najljepših iskustava koje sam kao DJ doživio. Zadovoljstvo je baviti se glazbom i gledati kako tvoje stvaranje veseli tisuće ljudi. Obećajem da ću se na otok Pag ponovno vratiti - izjavio je Sven Väth koji je već godinama jedan od najboljih svjetskih DJ-a.

Drugi dan festivala Get EXITed nastupili su glazbenici iz susjedstva, Gramophondžie iz Srbije i slovenski DJ Umek koji su oduševili odabirom glazbe i pozitivnom energijom.

Nakon otoka Paga, festival Get EXITed od 5. do 7. srpnja gostuje u Bihaću u susjednoj BiH gdje će na slapovima rijeke Une uz brojne sportske sadržaje za goste biti priređen i bogat glazbeni program. Vrhunac prvog regionalnog festivala Get EXITed dogodit će se na svjetski poznatom festivalu Exit u Novom Sadu, gdje će u dnevnom dijelu festivala nastupiti brojni glazbenici.

A za sve posjetitelje željne vrhunske ljetne zabave Papaya 14. srpnja priprema najveći ovogodišnji festival – Papaya Day & Night koji će ugostiti Nizozemca Armina van Buurena, već tri godine zaredom najboljeg svjetskog DJ-a prema časopisu DJ. U četiri festivalska dana uz Armina će nastupiti i Freemasons, Calvin Harris, Ferry Corsten, Funkerman i drugi. Papayu će na ovom festivalu posjetiti i desetak novinara BBC-a, Guardiana, Dj Magazina, Mixmaga, Ryain air magazina, Timesa, Music News i drugih medija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije