Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Sve je spremno za Karanov koncert u Lisinskom

Sve je spremno za Karanov koncert u Lisinskom
Foto: Promo
1/4
20.04.2018.
u 10:02

Goran Karan zadnje dane prije koncerta provodi u termama, gdje sa svojim Vagabudno bandom radi dodatne probe kako bi u Lisinskom u ponedjeljak sve bilo savršeno.

Dodatno se uvježbavaju sve pjesme koje će u ponedjeljak biti izvedene na gala koncertu Gorana Karana u Lisinskom, gdje će pozornicu podijeliti sa svojim gostima Severinom, Petrom Grašom i grupom Providenca. Cijelu priču na pozornici će upotpuniti producent i gitarist Nikša Bratoš koji je producirao sve Goranove albume i s kojim surađuje od 1999.

Ove dane Goran i Vagabudno band provode u ugodnom ambijentu kako bi se mogli posvetiti i ostalim detaljima ovog koncerta. Zadovoljno najavljuju da publiku očekuje ugodna večer koju će ispuniti ovi poznati glasovi s juga.

Publika će moći uživati u pjesmama s novog albuma 'Glas juga' koji je izašao u veljači, a do sada je iznjedrio nekoliko velikih hitova kao što su 'Dobro ti jutro ljubavi', 'Moja košulja', 'Ako to je sve'  kao i u vječnim hitovima 'Lipa si lipa', 'Prozor kraj đardina', 'Ostani', 'Kao da te ne volim' itd.

Foto: Promo

Gorana dodatno vesele brojni fanovi koji mu se javljaju putem društvenih mreža i najavljuju svoj dolazak, te se veseli druženju sa svojom publikom nakon pet godina u Lisinskom.

Nakon Lisinskog, ovaj poznati splitski glazbenik kreće na turneju po Poljskoj, Turskoj i Slovačkoj, gdje uživa veliku popularnost.

Za kraj Goran je dodao - Na novom albumu ‘Glas juga’ ima nekoliko pjesama koje nose težinu, poput ‘Gorko more’, koja je jedna divna mala pjesmica i jedva čekam priliku da je mogu izvesti negdje. Lisinski nudi tu mogućnost. 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije