Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mjuzikl "Pacijenti"

Sve je spremno za Huljićevu kliniku!

30.09.2016., Zagreb - Proba mjuzikla Pacijenti u Muzeju suvremene umjetnosti. Hana Hegedusic, Damir Kedzo.  Photo: Marko Prpic/PIXSELL
03.10.2016.
u 09:00

Nakon mjeseci proba, sutra je premijera u Lisinskom. Ulaznice su davno rasprodane, ali reprizne izvedbe su 6. i 19. listopada

Stara je stvar da Tonči Huljić zna recept za uspjeh svakog glazbenog komada. No nova je da prvi put s Mirom Gavranom radi mjuzikl “Pacijenti”, a nakon mjeseci proba u zagrebačkom MSU-u spektakl o pacijentima u psihijatrijskoj klinici spreman je za sutrašnju premijeru u Lisinskom. Glavne su zvijezde Hana Hegedušić i Damir Kedžo, koje gledamo i u showu “Tvoje lice zvuči poznato”.

Ona je posrnula pjevačica, on pokvareni producent, a tu je i plejada seksi sestara i pacijenata koje nadgleda doktor Lovro (Hrvoje Foretić). Ulaznice za premijeru već su davno rasprodane, ali reprizne izvedbe održat će se 6. i 19. listopada. Tvorci mjuzikla najavljuju da se “Pacijenti” 2017. sele i u Split, Pulu i Osijek, a možda i u inozemstvo jer na premijeri su najavljeni i gosti iz Ljubljane, Beča i Praga. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije