Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
medijski cirkus

Sve je ostavila Jaggeru, a obitelj se buni

l'wren scott
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/7
27.03.2014.
u 11:26

Imovina L'Wren Scott procijenjena je na 9 milijuna dolara, s tim da stan na Manhattanu sam vrijedi 8 milijuna dolara

Dizajnerica L'Wren Scott, koja je nedavno počinila samoubojstvo, svu svoju imovinu ostavila je svom dečku, rockeru Micku Jaggeru.

Njena imovina procijenjena je na 9 milijuna dolara, s tim da stan na Manhattanu sam vrijedi 8 milijuna dolara.

– Darujem sav svoj nakit, odjeću, namještaj, automobile i sve ostale privatne stvari Michaelu Philipu Jaggeru. Također, svu svoju nepokretnu imovinu ostavljam Michaelu Philipu Jaggeru – stoji u oporuci koja je uzrujala njenu sestru Jan Bambrough Shane.

Optuživši Micka Jaggera za medijski cirkus kaže kako obitelji nije dao priliku da se dostojno oproste od pokojne L'Wren.

– Čitamo da je očajan, no i mi smo. Nismo dobili priliku da je vidimo, željeli smo se oprostiti, no on je preuzeo stvar – rekla je Jan.

>>Nicole Kidman i Mick Jagger oprostili se od tragično preminule dizajnerice

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Ključne riječi

Komentara 2

1A
1A
15:38 27.03.2014.

Zasto bi bilo sto ostavila obitelji??? Uostalom, bas joj je upravo Mick poklonio taj stan na Manhattanu, uz Micka su joj mnoga vrata bila dodatno otvorena, zivjela je zivot o kojem mnogi sanjaju. To sto je poslovno pukla te sto se njena psiha malo zakomplicirala nije razlog da se osudjuje Micka, a bilo sto da se ostavi lesinarskoj obitelji. Nek si sami zarade ako zele imati vise.

LI
liliZG
12:55 27.03.2014.

dakle dužna je 6 milijuna a ima 9 milijuna , kad se oduzme porez nisam sigurna dal će i milja ostati, al naravno da sestra želi i toliko., nekad mi stvarno idu na nerve sva ta braća i sestre koje od svojih srodnika očekuju naslijestva, pa zašto bi im oni bili biliži od ljudi sa kojima žive.... to mi samo nije jasno... sve se svodi na ono , nema djece pa sam ja naslijednik, ma nemoj....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije