Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krajem studenog u Areni Zagreb

Svaku večer ljubi drugu, a na listama je bolji i od Beatlesa

Singer Justin Bieber performs at Staples Center during his Believe Tour in Los Angeles, California June 24, 2013.    REUTERS/Mario Anzuoni  (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT) - RTX10ZVF
16.12.2015.
u 16:45

Justin Bieber nedavno je na Billboardovoj ljestvici imao čak 17 pjesama među prvih 100, čime je oborio rekord Beatlesa star 51 godinu

Dva su pitanja na koja je valjalo odgovoriti nakon što smo jučer objavili vijest da Justin Bieber stiže u Hrvatsku. Koliko će stajati ulaznica za koncert u Areni Zagreb i hoće li Justin doći kao slobodan dečko. Što se ulaznica tiče, njihova cijena formirat će se nakon što pjevač objavi točne datume za europski dio svoje turneje "Purpose", a bit će prilagođene domaćim uvjetima. Primjera radi, ulaznice za stajanje u SAD-u koštaju od 50 dolara, odnosno oko 300 kuna.

Policija mu dolazi u hotel

Odgovoriti na drugo pitanje gotovo je nemoguće. Justin puni stupce ne samo domaćih medija. S kime je orgijao, zašto mu je policija došla u hotelsku sobu, tko je ljepotica koju je tražio preko svog Instagrama i posljednje, je li zaveo Kourtney, sestru Kim Kardahsian, koja je od njega 15 godina starija... Burni ljubavni život mlađahnog Kanađanina sa zanimanjem prate obožavateljice diljem svijeta još otkako je s kolegicom Selenom Gomez prekidao, vezao se, opet prekidao, i tako najmanje pet puta. Iako je Bieber prilikom promocije albuma "Purpose" kazao kako su tri pjesme na njemu posvećene Seleni, ona mu je ipak okrenula leđa. Za razliku od milijuna fanova koji su uz njega i koji su ga učinili najpopularnijim izvođačem na svijetu, uspješnijim čak i od Beatlesa. Nedavno je, naime, oborio rekord koji su oni držali na Billboardovoj top-listi. Čak 17 njegovih pjesama početkom prosinca našlo se na top 100, čime je za tri pjesme oborio rekord koji su Beatlesi držali punu 51 godinu. Godišnje zaradi između 60 do 80 milijuna dolara, snima kampanje za Calvin Klein i jako se dobro provodi. A uspjeh duguje pomalo i sreći.

Majka ga rodila s 18 godina

Odgojila ga je samohrana majka, kojoj je bilo samo 18 godina kad ga je rodila. Karijeru je počeo na YouTubeu, a s 14 godina objavio je prvi singl "One Time". Nije dugo trebalo da zahvaljujući svom teen popu vrlo brzo stekne veliku vojsku fanova, pretežno tinejdžerica. Nazvale su se Beliebers. Ta je riječ 2010. godine postala jedna od najviše korištenih novih riječi na svijetu... Često su mu spočitavali da je prerastao imidž koji je godinama njegovao te da je prestar za pjesme koje pjeva. Odgovorio im je "eksplozijom" kad je od finog dječaka postao lik koji puni novine skandalima, vožnjom u pijanom stanju i orgijama.

Ključne riječi

Komentara 11

GF
gfrancic
17:29 16.12.2015.

koji propagandni tekst gdje me zelite uvjeriti kako je Justin nesto. Sramota. Usoiredjujuci Beatlese i njega je stvar totalnog neznanja i neukusa. Justin, niti je pjevac a ni karizmaticna osoba, on je oridukt bolesnih umova, masinerija koja melje i pere ljudske mozgove u glazbi i sve njezine vrijednosti

Avatar maskmaker
maskmaker
09:26 17.12.2015.

Kolko je para došlo da se ovakva vijest objavi...obična reklama za smetlarijadu, jer to veze sa muzikom nema...

ZV
Zvolen3
18:01 16.12.2015.

A i d...ra se ko bl...av

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije