Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FESTIVALI RASKOŠI

Svadbe srpske elite hit poznatim Hrvaticama

Foto: Instagram
1/5
26.06.2018.
u 07:00

Dok se pripadnici srpske elite nadmeću čije će vjenčanje ući u anale, našim damama to je idealna prilika da se pokažu u svom najboljem izdanju

Kao društveni događaj stoljeća brojni srpski mediji opisuju prošlotjedno vjenčanje sportskog menadžera Filipa Živojinovića i pjevačice Aleksandre Prijović.

A kako bi imali dan iz snova, bivši tenisač Boba Živojinović na samo vjenčanje potrošio je 500.000 eura u koje je uključeno slavlje u Belekspo centru, najam soba za goste u jednom do luksuznih beogradskih hotela, catering i 160 konobara koji su se brinuli za 900 uzvanika te 60 tjelohranitelja koji su se pobrinuli da večer prođe bez ikakvih incidenata. Za ukrašavanje kočije kojom su mladenci došli do crkve, dekoraciju prostora, dijamantnu instalaciju na stropu i cvjetni vrt izdvojeno je 7000 eura. Trošak je bio visok, no on ne zabrinjava mladence koji su od poklona “zaradili” čak milijun eura.

– Na svadbi je bilo oko 900 uzvanika, tako da su mladenci dosta zaradili na vjenčanju. Aleksandra i Filip nisu ni razmišljali o zaradi, ali svima je jasno da su u velikom plusu – za Alo je otkrio izvor i dodao da su se među darovima našli markirana odjeća, nakit, umjetnička djela te figura obložena kristalima Swarovski.

Osim novčanica, par je oduševio i plavi kabriolet Fiat 750, odnosno popularni fićo koji ih je dočekao na parkiralištu omotan u veliku crvenu mašnu. Njime se supružnici mogu odvesti u svoj novi stan koji je svadbeni dana mladoženjinih roditelja. Ovo luksuzno vjenčanje nisu propustile ni brojne slavne osobe poput glazbenika Željka Joksimovića i njegove supruge Jovane, pjevača Dragana Kojića Kebe... Nije nedostajalo i poznatih gostiju iz Hrvatske te su s mladencima i stotinama uzvanika slavili gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, bivši tenisač Bruno Orešar te Iva Balent. Kći Ivice Todorića i inače je gošća luksuznih vjenčanja u Srbiji te je nedavno bila na svadbi kćeri Dragana Piksija Stojkovića, Anje Stojković i vozača trkaćih automobila Huga Valentea, a to vjenčanje nisu propustile ni poduzetnica Iva Radić i pjevačica Nina Badrić. Osim što je Nina čestitala mladencima, uzela je mikrofon u ruke i zapjevala brojnim uzvanicima svoje hitove, a njezin glas čuli su i gosti još jednog vjenčanja na kojem se okupila srpska elita – onog tenisačice Ane Ivanović i nogometaša Bastiana Schweinsteigera. Nina isprva nije htjela nastupiti na vjenčanju, ali kasnije se predomislila.

– U početku sam rekla da neću to napraviti jer nije za mene. Predivno je što sam bila mali dio njihova velikog trenutka. Bilo je neopisivo – poslije je opisala Nina koja je zapjevala “Dani i godine” koju su mladenci odabrali za svoj prvi ples.

1/4

 

Komentara 37

DU
Deleted user
08:32 26.06.2018.

Koliko je grad Zagreb izdvojio za poklon sretnim mladencima?

MO
modovisisajteMaraschino
09:46 26.06.2018.

a svadba ko svadba šta da se priča, parada pijanstva i kiča....

DU
Deleted user
09:33 26.06.2018.

Deep Purple, i Bratstvo i Jedinstvo su dvije stvari koje vječno žive.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije