Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Selena Gomez i Justin Bieber

Svađali se preko Instagrama, pa mu je 'pukao' film. Izbrisao je profil na Instagramu zbog Selene Gomez

Justin Bieber
Foto: Instagram/Justin Bieber
1/15
16.08.2016.
u 12:20

Njegovi obožavatelji kritizirali su ga zbog nove veze s mladom manekenkom, a sve je bilo u redu dok se u raspravu i komentiranje nije uključila Justinova bivša djevojka, Selena Gomez

Mladi pjevač Justin Bieber (24) nikako nema mira. Nakon turbulentnog razdoblja prekidanja i pomirivanja s dvije godine mlađom pjevačicom Selenom Gomez, ovaj je mladić opet, čini se, u ljubavnim problemima.

Bivši par, koji je bio zajedno od 2010. do 2014. godine, sada je u nimalo idiličnim odnosima, a sve je počelo kada je pjevač zaprijetio da će zaključati profil jer su fanovi počeli vrijeđati njegovu novu djevojku Sofiju Richie, 17- godišnju kćer Lionela Ritchieja.

Njegovi obožavatelji kritizirali su ga zbog nove veze s mladom manekenkom, a sve je bilo u redu dok se u raspravu i komentiranje nije uključila Justinova bivša djevojka, Selena Gomez.

– Ako se ne možeš nositi s mržnjom, onda prestani objavljivati fotografije sa svojom novom djevojkom. To bi trebalo ostati posebno između samo vas dvoje – poručila mu je bivša djevojka i savjetovala mu da ne bude ljutit na svoje obožavatelje jer ga oni vole i uz njega su kad i nitko drugi nije.

Očito je Justinu prekipjelo jer je izbrisao svoj profil na Instagramu i umjesto objavljenih fotografija, sada možete vidjeti samo ovo....

Foto: Instagram/Wanda Nara

>>Nakon Orlanda - Justin! Procurile fotografije potpuno golog pjevača, 'hejteri' kažu 'fotošopirano je'!

Komentara 1

DA
danebi
12:26 18.08.2016.

Al nas interesiraju prepirke balavaca.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije