Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
55 godina braka

Suzanne Somers s mužem (86) vodi ljubav tri puta dnevno: 'Razmazili smo jedno drugo'

Foto: Instagram
1/8
18.01.2023.
u 11:29

U novom intervjuu glumica, domaćoj publici najpoznatija po ulozi u seriji 'Step by Step' koja se nekoliko puta reprizirala i na našim televizijama, rekla je kako svom 86-godišnjem suprugu pruža sve što mu treba. Kazala je kako jedno drugome stalno dijele komplimente i jedno drugom kuhaju jutarnje kave, te da je to tajna njihove sreće koja traje više od pet desetljeća.

Glumica Suzanne Somers (76) progovorila je o braku koji ima s mužem Alanom Hamelom. Naime, njih dvoje sretni su zajedno već 55 godina. 

U novom intervjuu glumica, domaćoj publici najpoznatija po ulozi u seriji 'Step by Step' koja se nekoliko puta reprizirala i na našim televizijama, rekla je kako svom 86-godišnjem suprugu pruža sve što mu treba. Kazala je kako jedno drugome stalno dijele komplimente i jedno drugom kuhaju jutarnje kave, te da je to tajna njihove sreće koja traje više od pet desetljeća. 
Otkrila je da sa suprugom  s kojim je u braku od 1977. godine vodi ljubav tri puta dnevno.  

- Razmazili smo jedno drugo i stalno si dijelimo komplimente. Radi se o međusobnom poštovanju, poštivanju i pružanju partneru onoga što mu je potrebno. Započinjemo dan u romantičnom blaženstvu i trudimo se da tako bude i dalje. A i svako jutro mi donosi kavu u krevet - kazala je. Otvoreno priča i o vođenju ljubavi,a već je to spomenula i ranije u jednom podcastu. 

- U ovoj fazi života većina ljudi misli da je to previše. Koliko je sati, podne? Danas sam se već poseksala tri puta - rekla je Suzanne. 

- Ne znam što se to događa u 4.30 ujutro, ali evo ga i jedno što si mogu tad pomisliti je 'Možemo li pričekati dok ne izađe sunce?' - kazala je glumica. 
Kako ova 76-godišnjakinja odlično izgleda, mnogi se pitaju na koji način to postiže. 

Ona tvrdi da je za sve zaslužna organska prehrana, da kao lijek koristi sveže začinsko bilje. 

- Kao da je priroda znala da ćemo cijelo vrijeme biti bombardirani kemikalijama. Unošenje antioksidansa kroz hranu pomaže mi u njihovu uklanjanju", izjavila je i dodala kako voli svježe začinsko bilje poput ružmarina, majčine dušice, metvice, kurkume, vlasca, kima i cimeta - priznala je i naglasila da joj je jedno od omiljenih jela piletina s maslinovim uljem, majčinom dušicom, ružmarinom i morskom soli. 
- Kada jedem taj obrok, mislim da je poput nekog zdravog lijeka. I k tome je još preukusno. 
Njoj je prije više od 20 godina dijagnosticiran rak dojke, a upravo se zbog toga okrenula zdravoj prehrani, 

- Moram priznati da otkad sam prigrlila zdravlje, uživam kao nikad u životu. Sviđa mi se kako izgledam, sviđa mi se moja energija. Imam perspektivu i mogu vam reći da starenje može biti nevjerojatno ako mu tako znate pristupiti - objasnila je. 
Suzanne je nedavno dobila neugodno iznenađenje u svome domu, kada je snimala video za Facebook LIVE. 

Naime, Suzanne je bila usred snimanja, kada joj se na vratima pojavio nepoznat čovjek. U kući je s njom bio i suprug Alan Hamel, a  muškarac je samo u jednom trenutku počeo nešto pričati, no iako su čuli zvukove ni Suzanne ni on nisu odmah shvatili da nisu sami.  Čovjek je kazao kao je prestrašen jer ga prate koze, a nakon što ga je Suzanne pitala kako se zove, odgovorio je da mu je ime Aaron Carpenter.  Nakon toga ga je upozorila da ne bi trebao biti u njezinom domu, a isto je ponovio i njezin suprug. 

Suzanne je svoje reakcije snimila kamerom, vidno prestrašena, smireno je komunicirala s uljezom koji se činio čudnim, no zapravo nije predstavljao stvarnu prijetnju. Prije no što je otišao, uljez je rekao kako ima dar za Somers, no ona mu je odgovorila da nije zainteresirana. 

VIDEO Glazbenik se razvodi nakon 12 godina braka, s uskoro bivšom suprugom je bio u vezi 22 godine

 

Ključne riječi

Komentara 6

KU
kuramela
12:48 18.01.2023.

Evo meni je danas već 16.put, a tek je 12 sati, do večera bar još 15 puta ,napominjem da mi je tek72. godina, a sve sam žešći.

WT
WTF!
14:02 18.01.2023.

Čini mi se da se današnje bajke jako razlikuju od nekadašnjih🙄

DU
Deleted user
16:07 18.01.2023.

Ima li netko pri zdravoj pameti da vjeruje da je 86-godišnjak kreše 3x dnevno. Nema naravno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije