Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prilog u novom ruhu

Danas novi Ekran u vašem omiljenom malom formatu na još više stranica

Ekran
Foto: Dora Šarić
1/4
21.01.2016.
u 13:12

Pripremili smo vam i veliki tjedni horoskop s poznatim osobama, križaljke, a TV program na čak 28 stranica još je pregledniji

Čitatelji su tražili, a mi im želju ispunjavamo. Od sutra prilog Ekran vraća se u poznati format magazina, a osim što smo mu dali novo ruho, povećali smo ga na raskošnih 68 stranica i pripremili vam brojna iznenađenja. Tu je najopsežniji sadržaj omiljenih sapunica. Prvi smo gledali nove nastavke serija “Tuđi život” i “Principe” te vam otkrivamo sve sočne detalje sljedećih epizoda. Darujemo vam i veliki tjedni horoskop, kao i križaljke.

Uz pregledan i opsežan TV program, tu su i sve zanimljivosti o zvijezdama s malih ekrana. Tako je prelijepa Lana Jurčević samo za nas napravila zavodljivi fotoeditorijal i otkrila nam istinu o tome voli li zaista mlađe muškarce.

Naš novinar Dražen Ćurić u goste je pozvao voditelje Otvorenog i doveo ih u obrnutu poziciju – sada su oni na meti ''rešetanja pitanjima''. Pročitajte i sve o hitu “Povratnik” koji je od sutra u našim kinima.

Foto: VLm

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije