Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ucjena "teška" 25 milijuna dolara

Sutkinja naredila novo suđenje ucjenjivačima Johna Travolte

travolta
Reuters
23.10.2009.
u 10:21

Zvijezda "Paklenog šunda" i "Groznice subotnje večeri" našla se nakon smrti sina Jetta na meti ucjenjivača koji su tražili 25 milijuna dolara kako ne bi otkrili nerazjašnjene okolnosti pod kojima je Jett umro na Bahamima.

Sutkinja Anita Allen naredila je novo suđenje optuženima za ucjenjivanje glumca Johna Travolte. Prije nego što je objavljena presuda, iz sobe u koju je bila smještena porota "procurile " su informacije da je osumnjičena senatorica s Bahama Pleasant Bridgewater nevina.

Na kongresu njezine Napredno-liberalne stranke slavodobitno je objavljeno da nije kriva, i to prije nego što je pročitana presuda. Sutkinji Allen nije preostalo ništa drugo nego da cijelo suđenje koje je došlo u samo završnicu proglasi nevažećim.

Zvijezda "Paklenog šunda" i "Groznice subotnje večeri" našla se nakon smrti sina Jetta na meti ucjenjivača koji su tražili 25 milijuna dolara kako ne bi otkrili nerazjašnjene okolnosti pod kojima je Jett umro na Bahamima.

Bolničar Tarino Lightbourne i političarka Pleasant Bridgewater imali su zapisnik vozila hitne pomoći koji je došao Travoltinu sinu, a koji je trebao poslužiti kao sredstvo ucjene. Kad mu je pozlilo, umjesto u obližnju bolnicu, odlučeno je da se Jett prebaci u međunarodnu zračnu luku i odveze u SAD, gdje bi mu trebala biti pružena pomoć.

No plan je nekako promijenjen i Jett je ipak prebačen u lokalnu bolnicu, gdje su liječnici  samo mogli potvrditi smrt Travoltina 16-godišnjeg sina.

Odmah nakon što je preminuo, počele su kružiti priče kako je uzrok smrti što je Travolta postupao po scijentološkom nauku i nije na ispravan način pomogao sinu.

Lightbourne i Bridgewater pokušali su na temelju zapisnika kompromitirati Travoltu i uzeti mu 25 milijuna dolara kako medijima ne bi dostavili podatke koji bi ga navodno pokazali kao osobu koja se ni u posljednjim trenucima sinova života nije htjela odreći scijentologije. Nakon što su ga ucijenili, ubrzo su uhićeni, a sad ih čeka novo  suđenje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije