Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI PRIJATELJI

Vatreni susret Orbana i Norrisa: 'Liberali nas mrze'

29.11.2018.
u 15:08

Ja sam vam zapravo ulični borac. Ne potičem iz elita, već dolazim iz malog sela udaljenog 40 kilometara odavde kaže mađarski premijer Viktor Orban

Mađarski premijer Viktor Orban upoznao je američku glumačku legendu Chucka Norrisa.

Susret najjačeg holivudskog borca i mađarskog političara prošao je u odličnom raspoloženju, a po njihovim reakcijama moglo se vidjeti da su se odmah sprijateljili. 
-Osjećam kao da vas već poznajem. Toliko sam toga pročitao o vama da mi se čini kao da smo se već upoznali - rekao je Norris Orbanu kad su se upoznali. Viktor mu se potužio da ga liberali mrze, a Norris ga je pitao mrze li ga više od Trumpa. 
-Malo više nego njega - odgovorio je Orban.

Na službenom Facebook profilu mađarskog premijera nalazi se video u kojem se vidi sastanak glumca i njegove supruge Gene O'Kelley s političarem. Premijer je osobno vozio kombi te ih je odveo na vježbu protuterorističke jedinice. 

 -Ja sam vam zapravo ulični borac. Ne potičem iz elita, već dolazim iz malog sela udaljenog 40 kilometara odavde - govori Orban u videu. Usput ih je oboje pozvao da idući put kad budu u Budimpešti obavezno posjete njegovo rodno mjesto.

Pogledajte video naše proslavljene trenerice: 

 

Ključne riječi

Komentara 2

DI
dirižabl
16:00 29.11.2018.

Mi baš za premijera moramo imati bezživotnu elitnu lignjetinu

Avatar Mi sami
Mi sami
20:51 29.11.2018.

Viktore preuzmi Hrvatsku na mjesec sana i sredi je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije