Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mala šminkerica

Suri Cruise ima kolekciju cipelica vrijednih 850 tisuća kuna

suri cruise
pixsell
07.06.2011.
u 09:41

Kći Toma Cruisea i Katie Holmes ima najveću kolekciju balerinka na svijetu. Suri obožava dizajnerske cipelice, a najdraže su joj one s potpisom Marca Jacobsa

Najbolji primjer za privilegirano odrastanje jednog djeteta je 4-godišnja Suri Cruise, čiji roditelji gube vezu s realnošću kad su u pitanju potrebe njihove djevojčice.

Naime, kći Toma Cruisea i Katie Holmes navodno ima kolekciju dizajnerskih cipelica vrijednih 850 tisuća kuna. Najviše voli balerinke s potpisom Marca Jacobsa, a mama je nerijetko razveseli i Louboutinkama. Ako joj se neke dizajnerske dječje cipelice ne sviđaju, Katie odmah naručuje nove, redizajnirane.

Djevojčica nikad nije viđena u tenisicama, u parku ili na plaži draže su joj visoke potpetice, što njenim roditeljima nimalo ne smeta. Najvažnije im je da ugode svojoj mezimici.

- Tom obožava vidjeti Suri u slatkim haljinicama s volanima. Ohrabruje je u njenim modni igrama, no Kate je već pomalo umorna od toga. Htjela bi da Suri prestane s  nemogućim dječjim zahtjevima. Ponekad je nagovara na jednostavnu odjeću i obuću, no malena ne želi ni čuti, kaže izvor blizak glumici.

Komentara 20

BE
belizar
10:13 07.06.2011.

BOLESNICI!!! dijete od 4 god nosi pete???? jeste vi normalni? pedijatri i ortopedi bi pali u nesvijest kad bi to vidjeli! 850 000 kuna? s time mogu 1 godinu hraniti 5-6 sela u africi ili aziji! ovaj svijet sigurno ii ne baš polako, ide u k...c!

MM
Mladen Miletić
10:48 07.06.2011.

Suri Cruise ima kolekciju cipelica vrijednih 850 tisuća kuna Dok hrvatska dijeca hodaju maltene bosa ! Tako ti je to kad nisi u Americi ili EU zato trk tamo !!!

NP
Npr19
11:39 07.06.2011.

Surice, curice, posudi stogod za hrvatske penzijice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije