Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ups!

Uhvaćena u nezgodnom trenutku! Šuput skakutala po pozornici pa nehotice pokazala gole grudi

Foto: Ivan Balija/epodravina
1/6
17.08.2019.
u 11:39

Osim dobrom zabavom posjetitelje je Maja nehotice počastila i vrućim kadrovima.

Nakon odmora po Jadranu Maja Šuput Tatarinov nastavila je s radnim obvezama. Protekli četvrtak nastupila je u Molvama povodom Velike Gospe i Dana općine.

Energična Maja skakutala je po pozornici dok je izvodila hitove poput 'Svatovska', 'Ne lomi mi srce', 'Amnezija'. Osim dobrom zabavom posjetitelje je nehotice počastila i vrućim kadrovima.

Pjevačica je večer provela u kratkoj haljini otvorenih leđa koja se pokazala kao nespretan odabir. Naime, u jednom trenutku Maja se sagnula, haljina je pobjegla i tako pokazala više no što je pjevačica očekivala. U nezgodnom trenutku Šuput je ulovio fotoreporter epodravine, portala na kojem su eksplicitne fotografije i objavljene.

Foto: Ivan Balija/epodravina

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 21

TR
tratincica68
12:38 17.08.2019.

Ocete rec plasticne grudi.

KO
komentant
12:20 17.08.2019.

kod nje ništa nije slučajno, ona uvijek nešto želi pokazati i dokazati. ne budite naivni.

Avatar Hrvoje@Olujić
Hrvoje@Olujić
11:48 17.08.2019.

koje li slučajnosti i odmah se nađe fotoreporter u blizini i sisa je na naslovnici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije