Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odvažna

Suprugu se svidio film u kojem glumim hladnu kučku!

natasa dangubic
anto magzan
25.10.2010.
u 19:28

Glumica Nataša Dangubić zbog kćeri Lole ne propušta nijednu premijeru dječjih kazališnih predstava.

Jabuka rijetko pada daleko od stabla, dokazuje i slučaj u obitelji glumice Nataše Dangubić Jelčić gdje su svi redom zaljubljeni u kazalište. Mami glumici i tati redatelju Bobi Jelčiću pridružila se i njihova troipolgodišnja kći Lola koja ne propušta nijednu premijeru dječjih kazališnih predstava. Bilo da je riječ o predstavama za manji ili veći uzrast, Lola je uvijek najstrastveniji gledatelj u publici.

– Kći mi obožava kazalište. Ni ja ni Bobo ne silimo je da sjedi dva sata u publici i gleda “Velog Jožu”, ali ona to jednostavno želi. Još dok je bila sitna, mirno bi sjedila više od dva sata i okicama upijala što se to događa na pozornici. Jednom me nasmijala do suza kad mi je rekla da se zaljubila u mačka u čizmama. Na sreću, nije dugo patila zbog neuzvraćene ljubavi – šali se Nataša otkrivši još jednu zanimaciju kćeri jedinice.

– Još je jako mala da bih prepoznala u njenim svakodnevnim igrama što je jako zanima, ali teško je ne zamijetiti da jako voli modu, veliki je estet. Uživa se sama odijevati, presvlačiti, izmišlja različite odjevne kombinacije i uvijek sama bira svoju odjeću za izlazak. I to joj jako dobro ide – kroza smijeh priča glumica. Domeće da je Lola jednako hiperaktivna, znatiželjna i kreativna kao ona kad je bila dijete. Iako trenutno pauzira od posla i priprema se za nove projekte među kojima su i dvije nove televizijske serije u kojima bi mogla zaigrati, Natašu uskoro možemo vidjeti u kinima u hrvatskom filmu Ivana Gorana Viteza “Šuma summarum”.

– Glumim hladnu i ambicioznu kučku. Suprug je pogledao film i rekao da mu se jako sviđa, to mi je bio najljepši kompliment – kaže glumica koja je na snimanju “Šume summarum” slučajno prostrijelila dlan.

Komentara 3

Avatar Gustav
Gustav
07:12 26.10.2010.

Suprug je pokazao da mu se po glavi vrti želja za hladnom kučkom ! :-)

ŠT
ŠTIRBA
05:29 26.10.2010.

Valjda je takva i u privatnom životu \"HLADNA KUČKA\"

DU
Deleted user
15:01 27.10.2010.

\"glumi\" ?...ma daj....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije