Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
supruga bb dražena:

Supruga Vesna: Ne brine me što Dražen spava s drugim ženama!

'                               '
Foto: ''
1/7
30.03.2011.
u 21:00

Više od toga što njen muž trenutačno postelju dijeli s drugim ženama brine je hoće li se uspjeti naspavati. – Na njemu se to još ne vidi, ali mislim da bi mu zbog neispavanosti mogli popustiti živci – tvrdi.

Samozatajni i nenametljivi Dražen Bogdan našao se na meti izbačenog Milana Grahovca koji je 49-godišnjeg vatrogasca iz Svetog Ivana Zeline pogodio otrovnom strelicom pa će Dražen ovaj tjedan morati prati odjeću stanarima koji u tjednom zadatku glume nemoćne starce. I sam u ulozi bolesnika u staračkom domu, Dražen također do nedjelje ne smije izustiti ni jednu riječ pa s ostalima komunicira pišući kredom na pločicu.

Veseli je jedino "kaj"

Šef vatrogasne službe u zagrebačkom kazalištu Komedija od početka showa časno brani boje Hrvatske, imun na koketiranje i neprilično ponašanje, za razliku od većine ukućana, ali njegova supruga Vesna nije sretna što je Dražen ušao u Big Brother kuću. – Nisam podržavala njegovu želju da se prijavi u Big Brother jer sam protiv takva oblika eksponiranja. Ja želim svoju privatnost zadržati za sebe – povjerila nam se gospođa Bogdan i dodala: – Jedino što me veseli jest kad na televiziji čujem onaj naš domaći "kaj"!"

Više od toga što njen muž trenutačno postelju dijeli s drugim ženama brine je hoće li se uspjeti naspavati. – Dražen je naviknut na komociju i mislim da mu je zajednički krevet najteže pao. Na njemu se to još ne vidi, ali mislim da bi mu zbog neispavanosti mogli popustiti živci – tvrdi.

Ne boji se iznenađenja

Na pitanje je li moguće da Dražen u duhu konformizma počne flert s nekom od sustanarki Vesna odgovara: – Nakon više od 20 godina braka više vas ništa ne može iznenaditi!

Ipak, vjeruje da će njenu suprugu dani provedeni daleko od nje i kćeri Mateje dobro doći da se prisjeti što je zaista važno u životu. – Nadam se da će shvatiti da su obitelj, intima i uži krug ljudi najveće bogatstvo – kaže. U mogućnost da upravo njen suprug odnese glavnu nagradu ne vjeruje. – Mislim da natjecatelji iz Hrvatske nemaju velike šanse za pobjedu. Ostali se više ističu i nameću – objašnjava Vesna Bogdan.

Komentara 35

Avatar babas
babas
17:50 31.03.2011.

Slovenke jesu radodajke,ali ne više sa Južnjacima. Danas rado daju samo onima sa zapada. Na Jadranu se najviše troše Čehinje i Purgerice!

BI
Bisera
20:38 01.04.2011.

naraste mu rep

CR
Crollywood
21:01 31.03.2011.

Pa to ona kaže samo zato što još ne zna hoće li njezin mlatimudan osvojiti glavnu nagradu..Ne podcijenjujte žensku inteligenciju kad se o novcu radi.Na tom području ni Einstein nema što tražiti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije