Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LANCE REDDICK

Supruga slavnog glumca emotivnom se porukom oprostila od njega: 'Prerano nam je uzet'

Lance Reddick
Foto: Profimedia
1/3
20.03.2023.
u 13:01

- Lance nam je prerano uzet. Hvala vam za svu vašu ogromnu ljubav, podršku i lijepe priče koje ste podijelili na ovim platformama prošlog dana. Vidim vaše poruke i ne mogu vam opisati koliko sam zahvalna što ih imam. I tisućama igrača Destinyja koji su igrali u znak posebne počasti Lanceu, hvala. Lance vas je volio onoliko koliko je volio igru - napisala je Stephanie Reddick o pokojnom suprugu Lanceu

Stephanie Reddick, supruga glumca Lancea Reddicka koji je u petak preminuo u 61. godini života, emotivnom se posvetom oprostila od Lancea i fanovima zahvalila na izrazima sućuti. 

- Lance nam je prerano uzet. Hvala vam za svu vašu ogromnu ljubav, podršku i lijepe priče koje ste podijelili na ovim platformama prošlog dana. Vidim vaše poruke i ne mogu vam opisati koliko sam zahvalna što ih imam. I tisućama igrača Destinyja koji su igrali u znak posebne počasti Lanceu, hvala. Lance vas je volio onoliko koliko je volio igru - napisala je Stephanie.

Reddick je posudio glas zapovjedniku Zavali u seriji igara Destiny. Nakon vijesti o njegovoj smrti, ljubitelji igre odali su mu počast posjetom Toweru, području u kojem je stacioniran njegov lik.

Još nije poznato što je uzrokovalo njegovu smrt, ali izvori bliski istrazi su izvijestili TMZ da je smrt "prirodna". Prema izvješću, Reddickovo tijelo pronađeno je u njegovom domu u Kaliforniji, u petak ujutro oko 9.30.

Njegova iznenadna smrt šokirala je filmske obožavatelje, budući da je Reddick bio usred turneje za promociju filma "John Wick: Poglavlje 4", u kojem glumi Charona. Imao je zakazano gostovanje za sljedeći tjedan u emisiji Kelly Clarkson.

Propustio je premijeru filma u New Yorku i dan prije smrti objavio fotografiju iz dnevne sobe u društvu svoje četiri psa. "Na ekranu i izvan njega, ne čudi što volim razmaziti svoje pse", poručio je. Iza sebe je ostavio suprugu Stephanie te djecu Yvonne i Christophera, koje je dobio u braku s bivšom suprugom Suzanne.

Reddick se sredinom 1990-ih počeo profesionalno baviti glumom te ostvario epizodne uloge u serijama "Dadilja" i "New York Undercover". Pojavio se potom u filmovima "Velika očekivanja" i "Opsada", a poslije toga je dobio ulogu nagrađivanoj seriji The Corner koja se emitirala na TV mreži HBO.

Pokojni glumac će vjerojatno biti najbolje zapamćen po svojoj ulozi poručnika Cedrica Danielsa u popularnoj HBO-ovoj seriji "Žica". Glumac je glumio i u filmovima poput "Godzilla protiv Konga" i "Pad anđela". Također je imao povremene uloge u popularnim TV serijama poput Fringe, Oz, Bosch i Lost.

Ostali su i neobjavljeni projekti, poput uloge u nadolazećoj Disneyjevoj seriji "Percy Jackson and the Olympians". Osim glume, bavio se i glazbom, a i studirao je na Yaleu. 

VIDEO: Alka Vuica: Žalim što se nisam udala za svog Porečanina. I danas kad ga vidim zatitram, ali oženjen je' 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije