Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U HNK

Supruga ministra Davora Božinovića, Jasna, ukrala sve poglede na premijeri Rigoletta

Zagreb: Rigoletto Giuseppea Verdija, prva ovosezonska operna premijera Hrvatskoga narodnog kazališta
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/5
28.10.2023.
u 14:08

Sjedili su u loži, odlično raspoloženi, a Jasna je vitku liniju naglasila dugom crnom haljinom. Ministar je također odabrao klasičnu tamnu boju odijela koja je uvijek najbolji izbor za svečane prigode

Ministar Davor Božinović (61) jedan je od onih političara koji strogo odvajaju posao i privatni život. I dok ga se gotovo svakodnevno može vidjeti na televiziji, njegovu suprugu Jasnu rijetko možemo vidjeti u javnosti. Ipak, fotografi su ih jučer navečer snimili na prvoj ovosezonskoj opernoj premijeri Hrvatskoga narodnog kazališta, "Rigoletto" Giuseppea Verdija.


Sjedili su u loži, odlično raspoloženi, a Jasna je vitku liniju naglasila dugom crnom haljinom. Ministar je također odabrao klasičnu tamnu boju odijela koja je uvijek najbolji izbor za svečane prigode. O privatnom životu para ne zna se puno, no Božinović je u jednom od intervjua za Večernji list progovorio i o supruzi:


  "Bez supruge danas ne bih bio ovo što jesam, a ljepota je našeg odnosa u povezanosti, bliskosti i poštovanju. Moram priznati da sam se zacopao preko ušiju i, da, bilo je to na prvi pogled. Tako da ne samo da me unučica vrti oko prsta, rekao bih i da moja Jasna ima jednaku takvu moć jer njoj ni za što nikada nisam znao reći ne. Puno razgovaramo i iznimno mi je važno njezino mišljenje. Upoznali smo se još kao klinci u Tivtu, njoj je tada bilo 17 godina i bila je najljepša i najpametnija djevojka u gradu, a u mojim očima i srcu i danas je ista ta djevojka", ispričao je za Večernji list.

27.10.2023.., Zagreb - Odigrana prva ovosezonska operna premijera Hrvatskoga narodnog kazalista Rigoletto Giuseppea Verdija. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

 

Inače, Jasna je stomatologinja i ima uspješnu stomatološku praksu u Zaprešiću, gdje žive, a ministar nam je ispričao i kako je tijekom pandemije brusilicu zamijenila škara te ga ošišala:
-    Imamo iskustva još iz mladosti jer me je dok smo hodali znala tu i tamo ošišati. Kako je inače stomatolog, vješta je s rukama. E, da, nekada sam bio i mlađi i imao dužu kosu nego danas, ali s Jasnom su došle i škare. Naime, ošišala me nedugo nakon što smo postali cura i dečko'', rekao nam je svojedobno.


 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Zavratnica
Zavratnica
14:45 28.10.2023.

Gledajući fotografije iz ovog članka doživio sam Rigoletto bez posjete HNK.

Avatar Art of Noise
Art of Noise
14:55 28.10.2023.

Kome je ova "ukrala sve poglede"? Pripade se kad san ju vidila.

AK
Aka
14:16 28.10.2023.

Jaooo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije