Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne pokazuje često

Supruga Gorana Ivaniševića objavila novu fotku, svima za oko zapeo njezin dekolte

Nives Ivanišević
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/6
15.04.2020.
u 16:38

Obožavateljima nije promakla činjenica da je Nives na fotki u ležernom izdanju, a pogled im je zapeo za dekolte koji je pokazala.

Supruga tenisača Gorana Ivaniševića, Nives dane provodi u karanteni, a odlučila je pronaći i malo vremena za sebe te je objavila novu fotografiju na kojoj lakira nokte. 


Obožavateljima nije promakla činjenica da je Nives na fotki u ležernom izdanju, a pogled im je zapeo za dekolte koji je pokazala.

 

"Treba nokte za po doma nalakirat.. Joj ljudi,drž'te se", poručila je uz citat pjesme preminulog repera 2Paca iz pjesme Better Dayz. 
Inače, ljubavna priča Gorana i Nives nije posve obična. Vjenčali su se nakon samo godinu dana veze u prosincu 2017. godine, a u ožujku 2018. obznanili su da čekaju prvo dijete. Za vezu bivšeg tenisača i radijske voditeljice doznalo se u jesen 2016., a blještavi prsten koji je Nives pokazala mjesecima poslije dao je naslutiti kako par uskoro planira vjenčanje. Ni jedno ni drugo nije tada htjelo potvrditi zaruke, a tako je bilo i s informacijom da su se vjenčali. Nives se samo slatko nasmijala na to i rekla da nema komentara, a Goran je pri pokušaju kontaktiranja isključio mobitel. Njemu je ovo drugi brak, a njoj prvi.

Nives Ivanišević
1/9

On se prije sedam godina razveo se od bivše manekenke i poduzetnice Tatjane Dragović, s kojom je bio dugih 17 godina. U tom braku Goran i Tatjana dobili su dvoje djece – Amber Mariju i Emanuela. Amber je inače dobila ime po Tatjaninoj kolegici i prijateljici, supermodelu Amber Valetti, a mlada je djevojka uspješna jahačica koju roditelji podržavaju u tom sportu. U rujnu 2018. godine Goran i Nives postali su roditelji sinu Oliveru.

– Nekoliko stvari mi je jako važno u životu pa ću nastojati to prenijeti svome djetetu. Prije svega to je vrijednost obitelji i prijatelja, a na odnosima treba raditi i uvijek biti tu za one koje volite. Važno je i naučiti da ljepota nije ono kako izgledaš, nego kako se odnosiš prema drugima, osobito prema onima koji su u nekom trenutku slabiji od tebe. Zatim da ne trebaš biti najbolji u svemu, ali uvijek trebaš dati sve od sebe – objasnila je Nives kada su je pitali koje vrijednosti želi usaditi malom Oliveru, svojem prvorođencu i tada otkrila da smatra kako će ona biti stroža od Gorana.

 

Komentara 3

PE
PetiElement
17:07 15.04.2020.

Nives k'o Nives... 😅

MA
Mary5
17:04 15.04.2020.

Gdje vi vidite njezin dekolte????

DU
Deleted user
19:04 15.04.2020.

nives se probudila i pije kavu,kakav deklolte??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije