Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi put priča o tome

Supruga Dinamovog nogometaša: Nismo javno o tome govorili

Foto: Instagram
1/7
11.10.2019.
u 18:26

Lejla Hajrović u intervju za Azru ispričala je kako se ona i suprug rado odazovu humanitarnim akcijama, ali nisu o tome pričali javno.

Lejla Hajrović supruga Dinamovog nogometaša Izeta Hajrović u intervju za Azru ispričala je sve o svom životu prije veze i braka s Izetom. 

Ona je rodom iz Travnika ali odrasla je u Švicarskoj, a sad živi na relaciji Zagreb - Zürich. Kaže kako je njezinim roditeljima bilo važno obrazovanje i Lejla je išla u privatne škole i poslali su je i u Veliku Britaniju kako bi savršeno svladala engleski jezik. Iako mnogi misle kako je dizajnersku odjeću, torbe i cipele kupuje suprugovim novcem Lejla kaže kako je od svoje 14. godine radila u očevoj firmi i zarađivala.

- U očevoj firmi sam radila već od svoje 14. godine. I pored svog posla, uvijek sam to radila, što i danas radim. Inače, kada sam Izeta upoznala,  radila sam za jednu od top tri galerije na svijetu, ali za sada radim u očevoj firmi - rekla je Lejla u intervju.

Lejla je popularna na društvenim mrežama i ima preko 251 tisuću pratitelja na Instagramu, a sada je prvi put javno pričala i o tome koliko ona i Izet pomažu drugima i rado se odazivaju na humanitarne akcije.

- Kao dijete sam naučila da treba dijeliti i pomagati ljudima. Otkako znam za sebe, roditelji i ja pomažemo drugima. I Izet i ja smo to uvijek radili, samo privatno, nismo javno govorili o tome. Kada smo pomogli Pedijatrijsku kliniku u Travniku, o toj akciji se pisalo u medijima. Nisam netko tko voli pričati o tome na društvenim mrežama, niti sam ih koristila da bih to isticala, ali sam shvatila da ipak na tu moju publiku koju imam na društvenim mrežama, na djevojke i neku mlađu populaciju mogu utjecati. Shvatila sam da to treba koristiti, da pozovemo svakoga da  pomogne u bilo kojoj mjeri. Nije to uvijek u pitanju novac, to može biti i bilo koja pomoć druge vrste - otkrila je Lejla. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije