Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzrujana je

Supruga Dinamovca ljutita zbog poruke pratitelja: 'Ne treba mi novac'

Foto: Instagram
1/5
04.06.2020.
u 18:09

Pratitelj joj je, naime, poslao poruku bez pozdrava i predstavljanja, započevši razgovor tako da ju je priupitao za cijenu reklame.

Supruga Dinamovog nogometaša Izeta Hajrovića, Leyla objavila je prepisku s pratiteljem koji joj je nudio poslovnu suradnju.

Pratitelj joj je, naime, poslao poruku bez pozdrava i predstavljanja, započevši razgovor tako da ju je priupitao za cijenu reklame. 

Foto: Instagram screenshot

"Valjda svi imamo malo kulture da napišemo ćao, zdravo, što god i da se predstavimo" odgovorila mu je Leyla i nastavila: "Ne trebaju mi novci pa mogu birati s kim ću surađivati, a tko nema kulture i osnovni red prema meni, nema potrebe za daljnjom diskusijom". 

Pratitelj je razgovor odlučio zaključiti psovkom, a Hajrović je uz objavu napisala da joj ne treba novac, te objasnila da to za nju znači da je zdrava, ima što jesti i krov nad glavom. 

Ključne riječi

Komentara 2

BU
Budak
19:21 04.06.2020.

Ta krkuša se viđa po gradu sva obljepljena s markama a pokraj njezin klaun. Vicfigure

SK
skupiduša
20:27 04.06.2020.

Koga zanimaju žene sportaša koje su izoblicene od botoxa i operacija, imaju brdo love i samo se kocopere i nista važno ne rade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije