Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krijumčarenje droge

Suprug Tamare Ecclestone uhićen zbog pomaganja traženom britanskom bjeguncu

tamara ecclestone
Foto: Instagram
1/3
21.02.2016.
u 13:00

Optuženi James Tarrant 2010. osuđen je na četrnaest godina zatvora. Nedugo nakon, vlasti pronalaze drogu, pištolj i novac u njegovoj kući, a Tarrant potom bježi od policije.

Jay Rutland (34), suprug modela Tamare Ecclestone (31) optužen je u srijedu za pomaganje bjeguncu pri krijumčarenju droge prije pet godina, javlja Sky News.

Bjegunac James Tarrant 2010. osuđen je na četrnaest godina zatvora. Nedugo nakon, vlasti pronalaze drogu, pištolj i novac u njegovoj kući, a Tarrant potom bježi od policije.

Nakon pet godina bijega, prošle godine uhićen je te izručen nizozemskoj policiji.

Tarrant (66) se smatrao jednim od najtraženijih britanskih kriminalca, prema tvrdnjama Crime Stoppersa.

Optužbe su ozbiljne, a supruga Tamara izuzetno je zabrinuta zbog mogućeg ishoda situacije koja je zadesila Rutlanda. Par je u braku od 2013. godine, a imaju jedno dijete.

Suđenje u Londonu dogovoreno je za 16. ožujak ove godine.

>> Tamari Ecclestone suprug za 30. rođendan darovao njezin portret

Ključne riječi

Komentara 4

BJ
Bjelovar112
13:40 21.02.2016.

nema veze dobro se udao

Avatar Andabel
Andabel
16:59 21.02.2016.

pored svih para jos moraju biti i kriminalci

ZA
zagabria1
11:24 22.02.2016.

zar ste sumnjali da će odabrati nekog hohštaplera a ne poštenog čovjeka. Uvijek takve izaberu mutikaše ali nisu spremne snositi posljedice. posljedice obično snose jadna djeca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije