Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Suprug Sanje Doležal Nenad Šarić preminuo u karlovačkoj bolnici

– Da, nažalost, istina je da je naš Nenad preminuo – potvrdio je tužnim glasom Marinko Colnago, član Novih fosila, vijest da je njegov kolega Nenad Šarić preminuo od posljedica moždanog udara.
03. svibnja 2012. u 16:19 29 komentara 3883 prikaza
sanja doležal
Foto: pixsell

– Moj najbolji prijatelj i životni partner napustio nas je danas poslije 15 h. Prerano za mene i za našu djecu – u priopćenju medijima rekla je danas Sanja Doležal.

– Nažalost, krvarenje u mozgu od prvog trenutka bilo je preobilno i izazvalo je strašne posljedice – piše u priopćenju Sanje Doležal koja dodaje: – Zahvaljujem mnogobrojnim prijateljima i poznanicima koji već dva dana šalju podršku i svoju ljubav. Zahvaljujem liječnicima i osoblju Karlovačke bolnice na svemu što su učinili ova dva dana. Kao vjernica, molim braću i sestre u Kristu da se mole i prikazuju mise za dušu mojeg supruga i snagu naše obitelji.

Drhtavim glasom tužnu vijest potvrdio je i Marinko Colnago, dok se na mobitel Rajka Dujmića javljao prijatelj koji kaže da glazbenik nije u stanju pričati.

Suprugu Sanje Doležal i bubnjaru benda Novi fosili pozlilo je prije dva dana dok je boravio u vikendici na rijeci Mrežnici, a u vrlo teškom stanju pronašla ga je susjeda.

U estradnim krugovima i među prijateljima popularnog bubnjara teško je bilo povjerovati u loše vijesti jer Šarića se nerijetko moglo susresti na zagrebačkim ulicama u vožnji biciklom. Poznatiji kao Brada, Šarić nije pio, nije pušio, bavio se sportom, često je boravio na svježem zraku, a sa suprugom i djecom redovito je odlazio u vikendicu na Mrežnici.

U svom intervju za Ekran prije godinu dana Sanja je otkrila da se sa suprugom nikada nije mogla dogovoriti oko toga tko je pao u čiju mrežu:

– Dan-danas ne možemo se složiti oko toga. Neki smo dan to komentirali i on tvrdi da sam ja njega hvatala, a ja tvrdim da je on mene. I što smo duže u braku, sve se manje sjećamo i priče su nam različite. Ali prava je istina da je to bio trenutak kada smo obostrano prepoznali jedno drugo. To nije bila ljubav na prvi pogled, dvije godine prije veze bili smo dobri prijatelji. Pričali smo o svemu i povjeravali se jedno drugome, komentirali svoje prekide. I možda se ne sjećam točno trenutka u kojem smo se pogledali i vidjeli nešto više osim prijateljstva, ali već deset dana nakon toga živjeli smo zajedno.

– Prve krize dođu kada dobijete djecu. Mi smo imali krizu kada sam rodila drugo dijete ubrzo nakon prvog i kad smo imali sve manje vremena jedno za drugo. Kriza ima uvijek, što je brak duži i njih je više. Međutim, umijeće je braka preživjeti ih i ne posustajati već kod prve krize. Treba sjesti i vidjeti zašto ste vas dvoje skupa i puno razgovarati. Uvijek su nas vezali isti interesi i isti prioriteti i u teškim trenucima nije nam bilo teško sjetiti se zašto smo jedno s drugim – odgovorila je tada Sanja na pitanje je li sa suprugom Nenadom proživjela bračnu krizu.

U braku su bili nešto manje od 20. godina, a razmišljali su i o obnovi bračnih zavjeta

 

STRUČNA MIŠLJENJA
Vodeći hrvatski znanstvenici predviđaju kad bi mogla završiti pandemija
Imunitet – snaga svakog organizma
PROMO
Imunitet – snaga svakog organizma
  • Njamanjam:

    Šteta... S druge strane, bar se nije patio i mjesecima umirao. Moja sućut obitelji i prijateljima.

  • larala:

    sucut obitelji a, novinari nek ne pišu neistine.....nije se odmarao s obitelji u vikendici vec je bio sam i pripremao ženi feštu za rođendan koja nažalost nece biti realizirana....

  • -obrisani-:

    65 godina.....to je a mogao je živjeti kako je htio... onaj gore povlači konce....igra se sa nama