Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drvo ljubavi

Suprug poklonio Keiri Knightley stogodišnje drvo za vjenčanje

keira knightley
Foto: Mikael Buck/NI Syndication/PIXSELL
1/3
09.05.2013.
u 08:45

Mlada glumica udala se prošlog vikenda na jugu Francuske, a na to će je zauvijek podsjećati stablo masline

James Righton, novopečeni suprug Keira Knightley, kao vjenčani poklon svojoj mladoj supruzi poklonio joj je stogodišnje stablo masline u koje je urezao njihove inicijale.

Righton, klavijaturist benda Klaxons, stablo vrijedno 3.000 funti predstavio je nakon ceremonije vjenčanja koje je održano prošle subote na jugu Francuske.

- James je zasadio drvo zasadio u dvorištu kuće u Francuskoj na dan vjenčanja. Uklesao je njihove inicijale u srcu i pokazao joj je ih pred svima. Vjenčanje je bilo nevjerojatno, cijela stvar je bila vrlo dražesna i prizemljenja - rekao je neimenovani izvor.

Par se vjenčao u maloj ceremoniji u gradskoj vijećnici u Mazanu, 67 kilometara od Marseillea, nakon čega je par u srebrnom Renault Clio odjurio na obližnje imanje Knightleynih roditelja.

 

>>Keira Knightley udala se skromno u Francuskoj

>>Keira Knightley želi da joj zaručnik napiše ljubavnu pjesmu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije