Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASLAĐUJE SE

Suprug Jennifer Aniston opsovao Brada Pitta

jennifer aniston
Foto: Vince Flores/Press Association/PIXSELL
1/4
01.11.2016.
u 17:23

Theroux i Aniston se dosad nisu oglašavali nakon što je objavljena vijest o raspadu braka Angeline Jolie i Brada Pitta, s kojim je Jennifer bila u braku prije Justina.

Glumac i redatelj Justin Theroux , mnogima najpoznatiji kao suprug Jennifer Aniston izazvao je buru na Instagramu nakon što je objavio fotografiju djevojke s uzdignutim prstom, iza koje su napisane brojne psovke poput "j***š imperijalizam", "j***š Osamu", "j***š Facebook". No, svi su prvo primijetili natpis "j***š Brada Pitta". Theroux i Aniston se dosad nisu oglašavali nakon što je objavljena vijest o raspadu braka Angeline Jolie i Brada Pitta, s kojim je Jennifer bila u braku prije Justina.

Uzeo mu riječ iz usta

- Uzeo si mi riječ iz usta - napisao je jedan Justinov fan, no on je pokušao objasniti da je to njegov komentar na američke predsjedničke izbore, te kako nema 11 godina da se na taj način osvećuje nekome.

>>Vjenčali se Jennifer Aniston i Justin Theroux

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije