Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pjeva na sanskrtu

Supertalent: Za odgojiteljicu navijao cijeli vrtić iz Osijeka

malenica
Nova TV
15.10.2010.
u 22:15

– Prije deset godina posjetila sam Indiju i ondje sam s Indijcima pjevala njihove duhovne pjesme i bili su puni hvale za moj naglasak i izgovor, a sve sam to naučila samo uz pomoć audiokaseta – kaže 35-godišnja Aleksandra.

Pjevanje na sanskrtu velika je ljubav Aleksandre Kovač Malenice iz Osijeka pa se na nagovor prijatelja odlučila prijaviti u show Nove TV “Supertalent”.

– Nisam baš posve zadovoljna svojom izvedbom duhovne indijske pjesme koju sam izvela uz pratnju harmonija, njihova tradicionalnog instrumenta, ali bilo je to zanimljivo iskustvo – kaže Aleksandra čijom intonacijom nije bio zadovoljan član žirija Dubravko Merlić. Odgojiteljica u dječjem vrtiću u Osijeku, priznala nam je kako je kao osjetljivi Vodenjak bila malo povrijeđena, ali taj je komentar ipak nije uspio posve obeshrabriti.

– Prije deset godina posjetila sam Indiju i ondje sam s Indijcima pjevala njihove duhovne pjesme i bili su puni hvale za moj naglasak i izgovor, a sve sam to naučila samo uz pomoć audiokaseta – kaže 35-godišnja Aleksandra. Njezinim nastupom u showu najviše su bila oduševljena djeca iz vrtića u kojem radi.

– Njima sam također jednom pjevala na sanskrtu i svidjelo im se. Rekli su da će me gledati na televiziji, pljeskati i vikati teta, teta – radosno objašnjava Aleksandra.

Ključne riječi

Komentara 5

ZA
zan
01:01 16.10.2010.

Zelite zaraditi novac za sve sto radite na Facebooku ili Twitteru! PEOPLE STRING JE IME JEDNE SASVIM NOVE KOMPANIJE ILI SOCIJALNE MREŽE KOJA SE POJAVILA PRIJE PAR MJESECI I KOJA PRETENDIRA DA BUDE KROV NAD SVIM MREŽAMA. VEČ JE ODAVNOO \"PRESKOIČLA\" POPULARNI TWITTER ALI OZBILJNO PRIJETI DA UGROZI JOŠ POPULARNIJI FACEBOOK.Ovaj NOVI program je POTPUNO BESPLATAN !! A kako se po youtube prica i mnogim drugim saitovima IZGLEDA da se radi o Ozbiljnoj Kompaniji koja od svojih prihoda Isplačuje 70% Svojim članovima. Ukljucite se u Peoplestring prije svojih prijatelja, izgradite mrezu prijatelja i zaradite: http://www.peoplestring.com/?f=dikobraz VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=rVvIjB_x8ik

KR
kreont
06:19 16.10.2010.

Administratore maknite trajno i kaznite ovog dolje reklamatora.

KR
kreont
06:19 16.10.2010.

Bravo teta, jako mi se svidjelo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije