Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završen prvi krug natjecanja

Supertalent: Publiku oduševio "klavir koji pleše", Nina pobjegla od zmije

supertalent
30.10.2009.
u 23:14

Završio je prvi krug televizijskog showa “Supertalent” koji se prikazuje na Novoj TV. Nakon šest emisija žiri je dao “zeleno svjetlo” za 50 najboljih, koji su dobili priliku da uđu u polufinale i postanu domaća inačica Susan Boyle.

Završio je prvi krug televizijskog showa “Supertalent” koji se prikazuje na Novoj TV. Nakon šest emisija žiri je dao “zeleno svjetlo” za 50 najboljih, koji su dobili priliku da uđu u polufinale i postanu domaća inačica Susan Boyle.

Zadatak nije bio lagan, pošto je žiri na audicijama u pet hrvatskih gradova pustio više od 200 kandidata, odnosno rekli su "da" svima onima za koje su mislili da imaju potencijala. Pregledavanjem snimki sa šest prethodnih nastupa odabrao je 50 polufinalista koji će se kroz idućih sedam live emisija boriti za pobjedu u finalu.

- Sada će biti drugačiji kriteriji, ovih 50 kojih je prošlo u polufinale još će više morati pokazati kvalitetu. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li gledatelji odlučit o istim kriterijima kao i mi - poručio Dubravko Merlić na kraju prvog kruga "Supertalent".

Najbolji dojam u posljednjoj emisiji ostavio je Atomic Dance Factory. Bez daha su ostavili žiri i publiku, a njihova plesna točka u kojoj je dio natjecatelja bio obučen u crne i bijele kombinezone, stvarajući dojam sviranja klavirskih tipki, natjerao je sve u dvorani na jedan dugotrajni pljesak.

Sjajne su bile i mlade Ana Uršula Najvev (12) i Gabrijela (11) koje su pokazale zavidan glazbeni talent i bila bi prava šteta da se ne plasiraju u polufinale. Svojim orijentalnim plesom, ali i zmijom sve je iznenadila plesačica Ana Milošević.

Ples je prošao kod žirija, zmija baš i ne. Nina se čak podigla sa sjedalice i “hrabro” stala iza Enisa dok ne prođe cijela gužva s Aninim malim ljubimcem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije