Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznati na zimskom odmoru

Jedni uživaju zakopčani do grla, drugi u mini bikiniju

Praznici
Foto: Instagram
1/7
10.01.2015.
u 16:15

Maja Šuput odmara se u Miamiju, Sonja Kovač uživa u Dubaiju a Snježana Mehun od zime je pobjegla u sunčanu Dominikansku Republiku dok Sandi uživa u snježnim radostima baš poput Renate Sopek

Tko god je mogao, sumornoj je siječanjskoj svakodnevici u Lijepoj Našoj zalupio vratima i otisnuo se u bolje sutra. Barem nakratko, i naši su poznati početak siječnja iskoristili za zimski odmor.

I dok jedni uživaju zakopčani do grla, drugi su šalove, kape i rukavice ostavili kod kuće i odjenuli minijaturne bikinije koje sad ponosno šeću pješčanim plažama dalekih krajeva. 
Pjevačica Maja Šuput na zasluženom je, kaže, odmoru u Miamiju. Jedva je dočekala prošetati bosa po mekom pijesku, a fotografijama na Instagramu vadi mast prijateljima koji su ostali kod kuće.

– Čujem da kod vas pada snijeg – izaziva Maja.

Za ljeto u zimi i put na Floridu odlučila se i manekenka Iva Leko sa sinovima i suprugom nogometašem Jerkom Lekom. Nije mogla dočekati prošetati u vrućim hlačicama i pokazati kako joj se vježbanje isplatilo pa je majicu povukla gore i u prvi plan gurnula isklesane trbušne mišiće.

Snježana Mehun u Dominikanskoj je Republici, dok je Sonja Kovač guzu sunčala u Dubaiju.

No, nisu sve naše zvijezde i zvjezdice za tople krajeve. Mnogi od njih zimi obvezno idu na snježne padine. Skijanje je obvezna zimska zanimacija Sandija Cenova.

– I ove godine sam u Francuskoj, u Val Thorensu, s kćeri Zarom jer oboje fanatično volimo skijanje. Ovdje se skija na 3000 metara nadmorske visine, tako da tu uvijek ima snijega. U Val Thorens dolazimo već drugu godinu zaredom. U Francuskoj mi je najbolje skijanje na svijetu – kaže oduševljeno Sandi. I Giuliano je s obitelji na snijegu, a na skije je ove zime nakon osam godina pauze ponovno stala i Renata Sopek koja se zabavljala s ekipom iz Vatre i Hladnog piva te Anamarijom Asanović na KnockOut Snow Festivalu u Francuskoj.

>>Pamela sakrij se, dolazi Maja Šuput!

>>Seve zakopčana do grla, Rozga istaknula vitke noge

Komentara 6

Avatar nijeminišta
nijeminišta
17:49 10.01.2015.

fascinantan članak... sama špica novinarstva

CH
Challenger
16:54 10.01.2015.

Neostvaren san mi je uvijek bio da od 4-tog pa do 10 miseca budem u Hrvatskoj a ostali dio u Australiji! Zima nije za mene :(

Avatar Ironman0105
Ironman0105
02:01 11.01.2015.

Jadnica...Mislim na onu Leko. Ja mislio da je samo stavila silikon u usne, a kad ono i klesali su joj trbuh...To zvuci jako bolno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije