Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JA SAM KAO BENJAMIN BUTTON'

Sumner Redstone: 'CSI će potući Lenoa!'

03.05.2009.
u 12:24

U intervjuu koji je dao slavnom CNN-ovom Larryju Kingu, 85-godišnji medijski mogul Sumner Redstone, većinski vlasnik korporacije Viacom, Paramounta, TV-mreže CBS i MTV-ja, izjavio je da ga nimalo ne zabrinjava potez konkurentske mreže NBC koja je odlučila, nakon što Jay Leno napusti "Tonight Show" i prepusti ga Conanu O'Brienu, Lenou dati novi termin za talk-show u deset navečer, kojim ga izravno suprotstavlja CBS-ovim najpopularnijim serijama.

- "CSI" će potući Lenoa do nogu – samouvjereno je izjavio Redstone, bez obzira na činjenicu da originalna serija "Ekipa za očevid", najpopularnija od sve tri, ide u devet navečer, a u terminu od deset, izravno suprotstavljenom Lenoovoj novoj emisiji, idu samo "CSI: Miami" i "CSI: NY".

Redstone je predvidio povratak ekonomije "bikovskom tržištu" i novi rast dionica, ali je napomenuo da od porasta ekonomije koji predviđa neće pretjeranu korist imati njegov takmac Rupert Murdoch, jer mu je previše kašpitala uloženo u dnevne novine:

Novine umiru. Nisam siguran da će dnevne novine opstati i to je posao u koji nikad ne bih ušao… Razlog što nismo ulagali u novine je što je to industrija sa sporim rastom i mislim da one odumiru. Nisam siguran da će novine postojati za 10 godina. Iako ja čitam novine svaki dan, čitam i Murdochov "Wall Street Journal".

A tajkun poodmaklih godina sebe je usporedio s likom Benjaminom Buttonom iz nedavnog filma s Bradom Pittom, koji stari unatrag tj. podmlađuje se:

- Ja sam čudnovati slučaj g. Redstonea. Nemam namjeru ikad otići u mirovinu ili umrijeti.

Za kraj intervjua se taj medijski magnat pohvalio da u poslu sa svakim suradnikom "postupa kao s članom obitelji", što su kolumnisti poput Joea Flinta iz LA Timesa zlobno prokomentirali kao jako lošu vijest za zaposlene u Viacomu, budući da je Redstoneov drugi brak nedavno okončan nakon samo pet godina, da s vlastitim sinom Brentom Sumner uopće ne govori a ni s kćeri Shari nije baš u najboljim odnosima.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije