Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u novoj epizodi

Sulejman Veličanstveni: Huremin sin Mehmet na rubu smrti!

Sulejman Veličanstveni (1)
Foto: RTL Televizija
1/4
28.02.2013.
u 15:45

Šećući s ocem i braćom po šumi pokrajine Manise, drugi sultanov sin, Mehmet, proboden je strijelom u leđa! Život mu je u opasnosti jer se ne zna je li strijela bila otrovna ili nije

Večerašnja epizoda „Sulejmana Veličanstvenog“ bit će puna iznenađenja i dramatičnih preokreta kojima će zaintrigirati svakog obožavatelja serije – Huremin i Sulejmanov sin Mehmet je na rubu smrti, Nigar dozna da joj je dijete živo, a Rustem-aga odbije poslušnost Hurem!

Šećući s ocem i braćom po šumi pokrajine Manise, drugi sultanov sin, Mehmet, proboden je strijelom u leđa! Život mu je u opasnosti jer se ne zna je li strijela bila otrovna ili nije, a njegovo ranjavanje različito utječe na ostale članove obitelji. Vidno uznemirena Hurem oplakuje sina uz postelju, proklinjući napadača koji se drznuo toliko se približiti njezinoj obitelji, Mahidevran se plaši da Hurem i Sulejman vjeruju kako ona stoji iza napada jer bi time svom sinu osigurala poziciju nasljednika, Mustafa tvrdi da je strijela bila namijenjena njemu, a Sulejmana iznenada obuzme najgori strah u životu - da su se njegovi sinovi zaratili zbog nasljedstva.

Dok se Mehmet u Manisi bori za život, u Topkapi palači odigravaju se nove drame! Firuze se na jahanju teško ozlijedi, a Rustem-aga, koji je trebao iskoristiti njezinu ranjivost i zauvijek je dokrajčiti, u zadnji se tren predomisli i pošalje ranjenu miljenicu dvorskim liječnicima, smatrajući da je pronašao bolji i bezbolniji način kako maknuti Firuze s dvora. Istovremeno, Nasuh-efendija dovede Nigar pred gotov čin- priznaje joj da je njezina i Ibrahimova kćer Kader živa i zdrava!

Hoće li se i kako omiljeni likovi iz serije „Sulejman Veličanstveni“ oduprijeti novim nedaćama, doznajte već večeras u 21 sat na RTL Televiziji!

Komentara 1

QW
qwas33333
20:04 02.03.2013.

ako nemaš život imaš sulejmana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije