Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
očitat će im lekciju

Sulejman ljut na Ibrahima i majku zbog Hureminih opeklina!

sulejman (1)
Foto: RTL
1/5
02.12.2012.
u 11:30

Sulejman će svakome reći ono što zaslužuje – Ibrahima će strogo ukoriti jer nije čuvao Hurem, a majku podsjeti da je Hurem dio obitelji a ne neprijatelj

Huremina nesreća i kaos na dvoru jako su uznemirili Sulejmana koji je odlučio pokazati pravo lice kada je u pitanju ljubav prema Hurem. Sulejman će stoga svakome reći ono što zaslužuje – Ibrahima će strogo ukoriti jer nije čuvao Hurem, a majku podsjeti da je Hurem dio obitelji a ne neprijatelj.

Pri povratku s ratišta Sulejmana je zatekao nemir u palači, a najviše su ga uznemirile činjenice da je Ibrahim skrivao Huremino pismo i pokušao zataškati nasrtaj na nju. Sulejman još jednom očita lekciju Ibrahimu i podsjeti ga da je trebao bolje organizirati čuvanje njegove Hurem dok su bili odsutni s dvora. Pod pritiskom sultanovog strogog nastupa i u strahu zbog mogućeg gubitka pozicije na dvoru, Ibrahim odlazi majci sultaniji zamoliti je da se pomiri s Hurem. Međutim, majka odbija sklopiti primirje, zbog čega sve više gubi povjerenje sultana.

Za to je vrijeme Mahidevran isplanirala privatnu zabavu za sina, princa Mustafu, na kojoj će se među plesačicama pojaviti i lijepa Nora. Nitko ne zna da Nora igra dvostruku ulogu i špijunira ostale dvorane za Hurem, pa čak niti Gulšah, zbog čije bahatosti i strogoće harem živi u velikom strahu. Lijepa Nora uspješno je zavela Mustafu svojim čarobnim plesom. Preostaje joj da se dokaže i u ložnici, za što će je svojim savjetima pripremiti iskusna Hurem.

Kako će im to poći za rukom doznat ćemo u novoj epizodi “Sulejmana Veličanstvenog”, u nedjelju, 2. prosinca u 20 sati na RTL Televiziji!

>>Robinje kreću u osvetu – bakljom će unakaziti lijepu Hurem!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije