Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u novoj epizodi

Sulejman donosi najtežu odluku u životu

Sulejman Veličanstveni (1)
Foto: Promo
1/3
27.03.2013.
u 13:26

Nakon što mu je Ajaz-paša pokazao Ibrahimove tajne bilješke razgovora s francuskim izaslanikom u kojima na vrlo neobičan način opisuje hijerarhiju u Osmanskoj državi, Sulejman odluči kazniti Ibrahima najgorom mogućom kaznom – smaknućem!

U novoj epizodi simboličnog naziva „Smrt“ sultan Sulejman donosi najtežu odluku u svom životu - napokon će stati na kraj Ibrahimovoj izdaji!

Nakon što mu je Ajaz-paša pokazao Ibrahimove tajne bilješke razgovora s francuskim izaslanikom u kojima na vrlo neobičan način opisuje hijerarhiju u Osmanskoj državi, Sulejman odluči kazniti Ibrahima najgorom mogućom kaznom – smaknućem! No prije negoli provede svoju misao u djelo, sultan se savjetuje sa sucem Ebusud-efendijom oko načina kako ubiti Ibrahima. Za to vrijeme Mahidevran šokira činjenica da se Fatma pokušala objesiti, Šah sve više vremena provodi s Hurem koja svoju pažnju posvećuje zakladi, a Mehmet dozna da je Mihrimah namjeno natjerala Nurbahar na pobačaj!

 

 Kakvu će odluku donijeti sudac Ebusud-efendija? Odgovor doznajte u novom nastavku serije „Sulejman Veličanstveni“ večeras u  20 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije