Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
noooogomet

Sudjelujte u snimanju spota za novu navijačku himnu 'Hrvatski sine'

Hrvatski sine
Foto: VL
23.05.2014.
u 12:41

Spot će se snimati u subotu na NK Špansko, Slavka Batušića 2, 1009 Zagreb, kod Karting kluba Špansko i hotela Antunović, a snimanje počinje u 15 sati.

Ima li nogometa bez navijačke himne?

Ne možemo reći da nema, ali upravo mu dobra pjesma daje pravi navijački naboj.

Ususret Svjetskom prvenstvu u Brazilu, koje samo što nije počelo, svi ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu imaju priliku sudjelovati u stvaranju nove navijačke himne.

Marko Lasić Nered i Ivan Dražić Gidra pozivaju vas da im pomognete u stvaranju navijačke atmosfere na snimanju spota za njihovu novu navijačku pjesmu "Hrvatski sine".

Spot će se snimati u subotu, 24. svibnja, na NK Špansko, Slavka Batušića 2, 10090 Zagreb, kod Karting kluba Špansko i hotela Antunović, a snimanje počinje u 15 sati.

Komentara 1

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
13:33 23.05.2014.

Oj hrvatski sine / Ne idi na tribine / Kazna ti se sprema / Nikih problema nema

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije