Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slamao je srca

Sudionik Big Brothera i miljenik žena šokirao priznanjem: U braku je s muškarcem!

Foto: Instagram
1/3
07.12.2018.
u 09:55

Fotografije koje objavljuju na društvenim mrežama daju naslutiti da dečki vole putovati i da su zajedno obišli mnogo zanimljivih destinacija.

Poznati model i maneken Petar Perović, sudionik regionalnog reality showa, osvojio je srca mnogih žena.

No šokirao je mnoge kada je priznao da u Londonu živi sa svojim partnerom – plesačem Tristanom Templeom, a s njim se i službeno vjenčao, piše Slobodna Dalmacija

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by px2petar (@px2petar) on

 

Fotografije koje objavljuju na društvenim mrežama daju naslutiti da dečki vole putovati i da su zajedno obišli mnogo zanimljivih destinacija. 

Često ga se u medijima povezivalo s raznim ljepoticama, no on je ipak radije odabrao mišićavog Tristana.

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar lovre von Bratsch
lovre von Bratsch
10:59 07.12.2018.

Baš slatko! Uf..uf... Kad će prinova?! Oće seve biti kuma?

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
10:52 07.12.2018.

Nije li diskriminatorno šokirat se na pederluk? Moraš mu zapljeskat i divit se, nesmiješ si čak pritom pluteni ćep stavit u guzicu da i tebi nešto ne uleti i to je diskriminacija.

RE
rerun
10:24 07.12.2018.

Molim ministra Kujundžića da pod-hitno osnuje povjerenstvo za istraživanje i potporu neplodnosti kod takvih oblika zajednica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije