Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"GOLA ISTINA"

Sud vratio Nives Drpić nagradu Kiklop za hit godine

NIVES
Goran Stanzl/Pixsell
25.03.2011.
u 21:11

Osim što joj mora uručiti nagradu, udruga ‘Sajam knjige u Istri’ dužna je isplatiti Nives odštetu od 10 tisuća kuna zbog uskraćene joj pripadajuće nagrade, čime su joj povrijeđeni čast i ugled, pišu 24 sata.

Nives Celzijus, autorici knjige “Gola istina”, nepravomoćnom presudom pulskog Općinskog suda vraćena je nagrada Kiklop za hit godine 2008., pišu 24 sata.

Osim što joj mora uručiti nagradu, udruga Sajam knjige u Istri dužna je isplatiti Nives odštetu od 10 tisuća kuna zbog uskraćene joj pripadajuće nagrade, čime su joj povrijeđeni čast i ugled.

Nives pak Sajmu knjige mora isplatiti isti iznos zbog lažnih optužbi o kršenju ljudskih prava.

Izvorni tekst pročitajte OVDJE.

Komentara 13

FE
Felicijen
22:10 25.03.2011.

Najzabavniji je onaj dio \"za povredu časti i ugleda\"...

DU
Deleted user
22:24 25.03.2011.

Kakva je Nives C književnica, takva je Jadranka Kosor državnica!

OB
-obrisani-
00:05 26.03.2011.

Ma bravo Nives ! Tako treba upljesnavilim karikaturama koji su navikli samo jedan drugog ljubiti u guzicu i djeliti si hvalospjeve! Čestitam!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije