Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 207
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zgodna Elizabeth

Studentica medicine prodala svoje djevičanstvo za 801 tisuću dolara

elizabeth raine
Foto: http://musingsofavirginwhore.com
1/5
08.05.2014.
u 22:16

Elizabeth Raine, studentica koja je prodavala svoje djevičanstvo, završila je s prodajom...

Elizabeth Raine, studentica koja je prodavala svoje djevičanstvo, završila je s prodajom. Prema njenoj službenoj stranici, djevičanstvo 27-godišnjakinje prodano je za 801 tisuću dolara. Identitet sretnika koji će isplatiti tu svotu kako bi oduzeo djevičanstvo buduće doktorice, nije poznat. Osim seksa s njom, muškarac će dobiti priliku uživati u njenom društvu 12 sati. Aukciju je započela sa 400 tisuća dolara, a izjavila je kako je najvažniji razlog aukcije novac.

Njeno djevičanstvo nikad joj nije pretjerano značilo, a u aukciji je vidjela priliku za brzu zaradu visoke svote. Dio novca dat će u humanitarne svrhe te će na njega platiti i porez. Iako se viđala s nekim dečkima, nikad se nije zaljubila ni bila u dugom ljubavnom odnosu. Sada je cijelu situaciju i unovčila.

Foto: Twitter Screenshot/Youtube

>>FOTO Na online-aukciji prodala nevinost za 780.000 dolara!

Komentara 20

Avatar LiberalniAnarhist
LiberalniAnarhist
22:47 08.05.2014.

Ha ha ha ha ..koja budala je za ovu dala taj novac!

Avatar liquidsky
liquidsky
07:53 09.05.2014.

Pa što, cura će se maznuti za lovu, big deal. Prostitutka kao prostitutka, sve normalno. Ako zaista bude liječnica, bit će to lijep doprinos dignitetu struke, zar ne?

TO
torcidaš
22:31 08.05.2014.

Otvaram agenciju za prodaju djevičanstva ha ha ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije