Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu se javljale obitelji

Strašan zločin u poznatom ljetovalištu: Manekenka i kći ubijene su i zamotane u plahte

Foto: Instagram
1/5
29.11.2023.
u 20:36

Ruska manekenka Irina Dvizova (42) i njezina 15-godišnja kćer Dayane pronađene su mrtve, a policija za zločin sumnjiči Irininog bivšeg supruga

Ruska manekenka Irina Dvizova (42) i njezina 15-godišnja kćer Dayane pronađene su mrtve u Turskoj. Kako prenosi Daily Mail njihova tijela pronađena su zamotana u plahte u popularnom turskom ljetovalištu Bodrumu. Policija je pokrenulo međunarodnu potjeru za 45-godišnjim Andreyem Kuslevichem, Irininim bivšim suprugom koji je zasad glavni osumnjičeni. Irinina obitelj prijavila je policiji njezin nestanak nakon što im nije odgovarala na poruke i pozive, a policija je uskoro pronašla tragove trgi na kauču u vili koju je Irina unajmila u Bodrumu.

U vili su pronađeni i otisci muških cipela, a na tijelu manekenke i njezine kćeri pronađene su prostrjelne rane što je također jedan od tragova koji možda vodi do Irininog bivšeg supruga koji je bio zaštitar jednog ukrajinskog biznismena. Sumnja se kako je spor oko skrbništva nad sinom bio Kuslevichu motiv za ubojstvom. Naime, u lipnju je na sudu u Moskvi Irina tražila potpuno skrbništvo, a dječaku se gubi trag nakon majčine smrti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irina Dvizova (@isidasee)

 

Naime, on je bio u Bodrumu sa majkom i sestrom te je turska policija navodno zatražila pomoć od Interpola u praćenju Kuslevicha i dječaka za kojeg se vjeruje da je s njim. Prema pisanju Daily Maila Irina je nedavno u Bodrumu počela raditi kao agentica za nekretnine, a prije toga se godinama bavila modelingom. Nakon što neko vrijeme obitelji nije uzvratila na poruke i pozive, njezin fitness trener je na zamolbu obitelji otišao u vilu u kojoj je živjela te je otkrio kako su vrata nasilno otvorena. 

1/9

Njezina kći bila je TikTokerica s oko 30.000 pretplatnika na ovoj društvenoj mreži i namjeravala je krenuti majčinim stopama te postati model. Dayana je nedavno na društvenim mrežama objavila video u kojem kaže da je s majkom doletjela u Istanbul na proslavu njezinog 15. rođendana. Irininog bivšeg supruga policija traži još od ranije jer je pobjegao iz pritvora nakon što je uhićen zbog navodne krađe. 

VIDEO Alka Vuica objavila da joj je umrla majka: Svi smo tužni i bolni za tobom, bila si moja srodna duša

Komentara 1

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
07:13 30.11.2023.

Femicid.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije